ASOS 2017 2. Uluslararası Sosyal Bilimler Sempozyumu
 
 
  2nd International Symposium on Social Sciences
  Antalya / Alanya
  18-20.MAYIS,2017
     
KATEGORİ  
Sosyal Bilimler
YER   Antalya / Alanya
TARİH   18-20.MAYIS.2017
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi
-SOBİAD Sosyal Bilimler Araştırmaları Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Kongre Merkezi
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.asoscongress.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Sizleri 18-20 Mayıs 2017 (www.asoscongress.com) tarihleri arasında Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (www.alanya.edu.tr) ev sahipliğinde düzenlenecek olan II. Uluslararası Sosyal Bilimler Sempozyumu’na davet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.

II. Uluslararası Sosyal Bilimler Sempozyumu’nda; nitelik açısından akademisyenlerin çalışmalarına ve araştırmalarına en üst düzeyde katkı sağlamak, disiplinlerarası çalışma ortamı oluşturmak hedeflenmektedir. Fırat Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlemiş olduğumuz I. Uluslararası Sosyal Bilimler sempozyumunun devamında gerçekleştireceğimiz bu sempozyum özellikle sosyal bilimlerin her alanındaki sorunlar, gelişmeler ve değişmeler ile ilgili bir çalışma ortamı oluşturmayı önemsemektedir. Bu bağlamda sizleri sosyal bilimler alanında değişimleri, dönüşümleri, ilerlemeleri ve yenilikleri paylaşmak üzere Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesine (www.alanya.edu.tr) ve Antalya’ya davet ediyoruz.

Sempozyumda kabul edilen bildirilerin özetleri sempozyum özet kitabında yayınlanacak, bildirilerin tam metinleri yazarın seçeceği sempozyumu destekleyen uluslararası hakemli dergilerde hakem süreci tamamlandıktan sonra ücretsiz yayınlanacak, ayrıca isteyen yazarların bildiri tam metinleri(proceeding) elektronik/basılı kitap olarak yayınlanacak, tüm bildiriler Sobiad (Sosyal Bilimler Atıf Dizini) veritabanında indekslenecektir.

Konu başlıkları; Antropoloji, Arkeoloji, Batı Dilleri ve Edebiyatları, Beşeri Bilimler, Coğrafya, Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları, Dilbilim, Din Bilimleri, Din Eğitimi, Eğitim Bilimleri, Ekonomi, Felsefe, Finans, Gazetecilik ve Medya, Güzel Sanatlar, Halkla İlişkiler, Hukuk, İktisat, İlahiyat, Temel Eğitim, Yüksek Öğretim, İşletme, Kadın Araştırmaları, Kamu Yönetimi, Kütüphanecilik, Maliye, Müze Çalışmaları, Müzik, Ortaöğretim Sosyal Alanlar Eğitimi, Ortaöğretim Fen ve Matematik Eğitimi, Psikoloji, Resim, Sağlık Bilimleri, Sinema-TV, Siyasal Bilimler, Sosyal Hizmetler, Sosyoloji, Spor Bilimi ve Eğitimi, Tarih, Turizm Çalışmaları, Türk Dili ve Edebiyatı, Türk Halk Bilimi, Türkçe Eğitimi, Uluslararası İlişkiler ve sosyal bilimlerin diğer alanları da sempozyum kapsamında değerlendirilecektir.

Sempozyum kapsamında ayrıca uluslararası karma resim sergisi düzenlenecektir. Sempozyuma resim gönderen katılımcıların çalışmaları Seçici Kurul tarafından değerlendirilecektir. Kabul edilen çalışmalar sempozyum süresince sergilenecektir.Kabul edilen çalışmalar kongre merkezinde 15-20 Mayıs tarihleri arasında sergilenecektir. Sergilenen çalışmalar için e-katalog hazırlanacaktır. Sempozyuma resim göndermek isteyen katılımcılar resimlerini buraya tıklayarak gönderebilirler.

Sempozyum bünyesinde Poster sunumlara yer verilecektir. Poster sunum hazırlama kuralları için tıklayınız.



Davetimiz, sosyal bilimler alanında çalışma yapan yurt içinden ve yurtdışından tüm kişi ve kurumlar için geçerlidir. Tüm katılımcıların kendilerine önemli kazanımlar elde edeceği bir sempozyum olması dileğiyle…

Bildiri Özeti Gönderme Başlangıç: 14.11.2016
Bildiri Özeti Gönderme Bitiş: 1.03.2017
Kabul Edilen Bildirilerin İlanı: 20.03.2017
Kongre Kayıt ve Ödeme Son Tarih: 1.04.2017
Kongre Programını İlanı: 17.04.2017
Kongre Başlangıç Tarihi: 18.05.2017
Kongre Bitiş Tarihi: 20.05.2017

Sempozyum Düzenleme Kurulu

Geri