2. Uluslararası Kişiselleştirilmiş Üreme Tıbbı Uygulama ve
  Hizmetlerinde Güncel Durum ve Geleceğe Bakış Kongresi
 
 
  EXPERMED 2017 Expert Meeting in Personalized Reproductive Medicine
  Girne / K.K.T.C.
  27-30.NİSAN,2017
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Girne / K.K.T.C.
TARİH   27-30.NİSAN.2017
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Üreme Sağlığını Koruma Derneği (ÜRSAK)

ETKİNLİK MERKEZİ   Elexus Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Contrust Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.expermed2017.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Dostlarımız ve Meslektaşlarımız,

Organizasyon Komitesi adına sizleri, Üreme Sağlığını Koruma Derneği’nin (ÜRSAK) himayesi altında 27-30 Nisan 2017 tarihleri arasında Girne, Kıbrıs’ta gerçekleştirilecek olan “Uluslararası Kişiselleştirilmiş Üreme Tıbbı Uygulama ve Hizmetlerinde Güncel Durum ve Geleceğe Bakış Kongresi”ne davet ediyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Hepimizin bildiği gibi üreme tıbbı dünyası oldukça hızlı bir şekilde değişmekte. Günümüz verileri yardımcı üreme teknikleri (YÜT) uygulamalarının kendi başarı sınırlarını zorlamakta olduğunu göstermekte ve bu nedenle standardize edilmiş protokollerin kullanıldığı fakat hastaya özel, kişiselleştirilmiş, yenilikçi yaklaşımlara acilen ihtiyaç duyulmaktadır.

İnfertilite tanı ve tedavilerinde son yıllarda gözlenen yeni gelişmeler hiç şüphe yok ki yakın gelecekte problemleri çözme yaklaşımlarımızı yeniden şekillendirecek ve son teknoloji YÜT tedavilerinin geliştirilmesinde yol gösterici olacaktır. Bu açıdan bakıldığında, üreme tıbbı ile ilgili mevcut problemler konusunda yenilikçi ve daha iyi çözümlerin elde edilebilmesi için şuan ki durumumuzun evrensel ve çağdaş bir şekilde değerlendirilmesi, yeni tanı ve kişiselleştirilmiş tedavi yaklaşımlarında göstereceğimiz beceri son derece önemlidir.

Bu gerçekler ışığında bizler bu kongerede sadece en son gelişmeleri özetleyerek değil, aynı zamanda daha iyi klinik yaklaşım sağlanmasında öncülük edebilecek bilimsel gelişmeleri anlamak, güncel ve yakın gelecekte gerçekleştirilmesi beklenen yeni üreme tıbbı ve tedavi yöntemlerini tartışabilmek için özgün ve interaktif bir fırsat oluşturmayı amaçladık.

Üreme tıbbının heryönüyle değerlendirilebilmesi için multidisipliner bir yaklaşım gerektiği gerçeğinden hareket ile, bizler bu kongrede ayrıca üreme tıbbı cerrahisi, genetik/genomik, endokrinoloji, laboratuar teknolojileri ve kryoperzervasyon konularının teknik, klinik ve sosyal yönlerini içeren çokyönlü bir bakış açısı oluşturmayı da amaçladık. Tüm bölümler ve konu başlıkları, konusunda uzman ve uluslararası arenada araştırmaları ve katkıları ile öncülük etmiş konuşmacılar tarafından anlatılacaktır.

Nisan ayı Girne’nin kısa bir tatil kaçamağı için de en güzel ve cazip dönemidir. Akdeniz’in en önemli turistik yerlerinden olan Kıbrıs; ziyaretçilerine adaya özgü aktivite, eğlence ve görülecek yerleri içeren yeni, ilginç, ve çok çeşitli heyecan verici deneyimler sunmaktadır. Kongre katılımcılarımız böylece hem üreme tıbbı& tedavileri konusundaki güncel bilgileri özgün bir şekilde kazanacak hem de adanın doğal güzelliklerini ve farklı turistik aktivitelerini deneyimleyebileceklerdir. Girne muhteşem sahilleri ve çeşitli eğlence alternatifleri ile Avrupa’da çoktan ün salmıştır.

İnanıyoruz ki, özenle hazırlanmış bilimsel program yanında ayni zamanda Girne’nin heyecan verici sosyal çevresi sayesinde, Kıbrıs’ın rahatlatıcı atmosferi hepimiz için özel bir deneyim olacak ve bu nedenle sizleri 2017 de Girne,Kıbrıs’ta aramızda görmeyi içtenlikle bekliyor olacağız.

Mustafa Bahçeci ve Carlos Simon
Kongre Başkanları

Geri