UHOK 2017 16. Ulusal Hemşirelik Öğrencileri Kongresi
  
  İstanbul
  26-28.NİSAN,2017
     
KATEGORİ  
Öğrenci Kongreleri
YER   İstanbul
TARİH   26-28.NİSAN.2017
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Bahçeşehir Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi

ETKİNLİK MERKEZİ   Bahçeşehir Üniversitesi Kongre Salonu
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Motto Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://uhok2017.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Saygıdeğer Meslektaşlarım, Sevgili Öğrencilerim;

fatmaetiSizleri 16. Ulusal Hemşirelik Öğrenci Kongresi Düzenleme Kurulu adına, ülkemiz hemşire/öğrenci hemşirelerinin en büyük bilgi ve dostluk şölenine davet etmekten onur duyuyorum.

İlk kongreden (2002) bugüne Türkiye’de ve dünyada hemşirelik bilimi adına bilgiyi ve yenilikleri gündeme taşımayı amaç edinmiş bu dev şölenin meslektaşlarımıza hak ettiği keyfi yaşatması için yoğun bir çalışma içindeyiz. Geçmişte düzenlenen bütün başarılı kongrelerden sonra beklentileri karşılayacak, onları aratmayacak ve mümkünse daha sonrakilere de ilham olacak bir kongre düzenleme çabasındayız. Bu onurlu ve ayrıcalıklı göreve uygun görülmemizin gururu ile elimizden gelenin en iyisini başarmak için var gücümüzle çalışmaktayız.

Dünyada şu ana kadar BEŞ kuşak (Sessiz Kuşak, Baby Boomer, X, Y, Z) yer almaktadır ve her yeni gelen kuşakla birlikte yaşam tarzları ve yaşama bakış açıları da değişmektedir. Bu bakış açılarıyla birlikte gerek sağlık profesyonelleri, gerekse hasta/hasta yakını rolleri ve sağlık bakımından beklentileri farklılaşmaktadır. Kuşaklararası farklılık yönetimi beklenen roller arasında yerini almıştır. Bu nedenledir ki kongrenin ana teması “Kuşaklararası Hemşirelik” olarak belirlendi.

Ülkemizden ve yurt dışından alanında yetkin birçok konuşmacının bulunacağı kongre, 26-28 Nisan 2017’de Bahçeşehir Üniversitesi kongre salonlarında yapılacaktır. Özgün ve orijinal çalışmalarınız ile sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Kongre Başkanı

Prof. Dr. Fatma Eti Aslan

Geri