12. Uluslararası Türk Omurga Kongresi
 
 
  12th International Turkish Spine Congress
  Antalya / Belek
  19-22.NİSAN,2017
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Belek
TARİH   19-22.NİSAN.2017
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türk Omurga Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Susesi Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Ege Kongre
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.spinecongress2017.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Türk Omurga Derneği’nin düzenlediği 12. Uluslararası Omurga Kongresi’ni 19-22 Nisan 2017 tarihlerinde Susesi Oteli- Belek, Antalya’da yapmaya karar vermiş bulunuyoruz.

Gerek ülkemizden, gerekse dünyanın çeşitli ülkelerinden üst düzey bilim insanlarının üç gün boyunca bu alandaki deneyimlerini aktaracağı kongremizde zengin bir program oluşturduk. Eğitim kursları, konferanslar, sempozyumlar, tartışmalı oturumlar çalıştaylarla omurga sağlığı alanında yenilikler ve tartışmalı konular bütün yönleri ile ele alınacaktır. Kongremizin ana konusu omurga deformiteleridir.

Kongre öncesinde “endoskopik lomber cerrahi” ve “metastatik omurga tümörleri” konularında 4 saatlik iki premeeting kurs düzenlenecektir. Bu kursların yanı sıra kongrenin ilk iki gününde Scoliosis Research Society’nin katkılarıyla “adölesan idiyopatik skolyoz”, Eurospine Society’ın katkılarıyla ise “sagittal denge” kursları düzenlenecektir.

Bu ortak oturumlarda Türkiye’nin alanında başarılı omurga cerrahları fikir alışverişinde bulunacaklar ve güncel konuları tartışacaklardır.

Bu sene ayrıca 5 dakikalık “İşin trik noktası”nın anlatıldığı 5 dakikalık sunumlar, omurga cerrahisi yarışmaları ile bilimsel oturumlar cazip hale getirilmiştir. Benzer bir şekilde kongre süresince ileri teknoloji odaları tasarlanmış, endoskopi konusunda el becerisinin geliştirilmesine olanak sağlanacaktır.

Kongre programımızı yaparken bilimsel oturumların yanında, güzel vakit geçirmeyi de amaçlıyoruz. Bu amaçla kongre yeri seçiminde de bizi rahat ettirecek muhteşem doğası, su sporları ve alternatif spor olanakları ile bilimsel aktivite yanında spor ve eğlenceyi de beraberce yaşama olasılığı olan bir tesiste düzenlemeye karar verdik.

Size pratiğe yönelik bir bilimsel program ve yüksek standartlarda eğlence ve dinlence vaad ediyoruz.

Çok iyi bir kongre amacıyla sizleri Belek’e bekliyoruz.

Tüm meslektaşlarımıza en derin saygı ve sevgilerimizle.



Prof. Dr. Sait Naderi



Prof. Dr. Mehmet Tezer


Geri