7. Bakırköy Nöropsikiyatri Günleri
  
  İstanbul
  7-8.OCAK,2017
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   İstanbul
TARİH   7-8.OCAK.2017
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi

ETKİNLİK MERKEZİ   Renaissance Polat İstanbul Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Prime Kongre
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.bakirkoynoropsikiyatri2017.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Uzun bir aradan sonra 7. Bakırköy Nöropsikiyatri Günleri’ni, 7 - 8 Ocak 2017 tarihlerinde Renaissance Polat Hotel, İstanbul'da sizlerle birlikte gerçekleştirebilecek olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşamaktayız. İlk kez Psikiyatri, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi, Nöroloji ve Nöroşirürji branşlarının birlikte hazırladığı kongremizin bu yılki teması “Nöropsikiyatride Güncellemeler”dir.

Farklı disiplinlerin bir araya geldiği kongremizde, bu alanlarda çalışmaları olan saygın bilim insanları bilgi ve tecrübelerini paylaşacaktır. Kongremizde ulusal ve uluslararası konuşmacılarla gerek konferanslarda gerek panellerde gerekse kurslarda nöropsikiyatri alanında son gelişmeler ışığında herkesin ilgisini çekebilecek güncel konuları, pratik uygulamadaki sorunları ve çözüm önerilerini kapsayan zengin bilimsel içerik ve yanı sıra keyifli bir sosyal program oluşturmak için düzenleme kurulumuzun çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir.

Epilepsinin, duyguların, bazal ganglion bozukluklarının, default mode network’un ve demiyelinizan hastalıkların farklı branşlar açısından ele alınacağı kongremizde, TMS, DBS, fMRI, nöroanatomi ve uyku bozuklukları, yürütücü işlevlerin nöropsikolojik değerlendirilmesi ve mesleki tükenmişlikle baş etmek konulu kurslar ile katılımcılara kendi alanlarında ya da ortak alanlarda farklı seçenekler sunulmaya çalışılmıştır.

Siz değerli meslektaşlarımızın beklentilerini karşılayacağını umduğumuz kongremizin, sizlerin katılımı ve bilimsel katkılarıyla değer kazanacağını düşünmekteyiz.

Karşılıklı bilgi aktarımının ve tecrübelerin paylaşımını sağlamak amacıyla düzenlenen kongremizde, sizleri aramızda görmek dileğiyle, saygılarımızı sunuyoruz.



Doç. Dr. Aysun Soysal
Kongre Eş Başkanı

Doç. Dr. Bekir Tuğcu
Kongre Eş Başkanı

Doç. Dr. Fatih Öncü
Kongre Eş Başkanı

Geri