4. Marmara Pediatri Kongresi
  
  İstanbul
  16-18.ŞUBAT,2017
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   İstanbul
TARİH   16-18.ŞUBAT.2017
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Marmara Üniv. Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları A.D.

ETKİNLİK MERKEZİ   Sheraton Grand Ataşehir Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Eventa Kongre
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://marmarapediatri2017.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

4. Marmara Pediatri Kongresi 16-18 Şubat 2017 tarihleri arasında Sheraton Grand Ataşehir Otelinde yapılacaktır. Bu yılki kongre temamız “Acil Serviste Çocuk Hekimi Olmak” olarak belirlenmiştir. Çocukluk çağında sık görülen ve aciliyet gösteren durum ve semptomlara güncel yaklaşımların tartışılacağı kongremize sizleri davet etmekten büyük bir mutluluk duymaktayım.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’mızdan ve ülkemizin çeşitli merkezlerinden saygın bilim insanlarının katkılarıyla oluşturacağımız zengin bilimsel içeriğin en yeni tanısal ve tedavi yaklaşımlarını içeren, pratiğe yönelik ve olgu-bazlı olmasını hedeflemekteyiz.

Önceki yıllarda kongrenin yanı sıra kurslarımıza olan yoğun ilgiden güç ve cesaret alarak bu yıl da kongremizin son gününde hekimlik pratiğinize ve güncel uygulamalarınıza yardımcı olacağını düşündüğümüz üç adet sertifikalı kurs düzenlemekteyiz. Kurslarımızın konuları 1) Tam gün sürecek olan “Pediatrik Yoğun Bakım” 2) Yarım gün sürecek olan “Pediatrik EKG kursu” ve 3) Yarım gün sürecek olan “Hematolojik Parametreler ve Periferik Yayma” kursu olacaktır. Sınırlı sayıdaki katılımcının yer alacağı bu kurslarda kursiyerler uzman hocalarımızla birebir eğitim imkanı bulacaktır.
Kongremizde ayrıca bilimsel çalışmaların sunulacağı sözel ve poster bildiri oturumlarına da katkılarınızı bekliyoruz.

Hep birlikte zevkli ve doyurucu bir programda siz değerli meslektaşlarımızla birlikte olmak bizleri onurlandıracaktır.
Kongremizde görüşmek üzere en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Prof. Dr. Abdullah Bereket
Kongre başkanı

Geri