16. Uluslararası Rhinocamp KBB ve Rhinocamp Aile
  Hekimliği Kongresi
 
  16th Rhinocamp Meeting
  Muğla / Bodrum
  25-29.MAYIS,2016
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Muğla / Bodrum
TARİH   25-29.MAYIS.2016
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Sürekli Eğitim ve Bilimsel Araştırmalar Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   Yasmin Bodrum Resort Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Valör Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.rhinocamp.org/index.html
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Sevgili Meslektaşlarımız,

16. Rhinocamp KBB ve Rhinocamp Aile Hekimliği kongresinin, 25-28 Mayıs 2016 tarihleri arasında Yasmin Bodrum Resort Otel'de gerçekleşmesi planlanmıştır.

Bildiğiniz gibi Rhinocamp toplantıları KBB ve Aile hekimliği salonları ile güncel bilgileri katılımcılara iletirken, klasik bilgilerin de hatırlanmasına destek vermeyi amaçlamaktadır.
Bu yıl Sağlık Bakanlığı’mızın yeni yönetmeliği doğrultusunda konuşmacıların %40 dan fazlasının yurtdışından olması kuralını sağlayarak toplantımızı “Uluslararası Toplantı” statüsüne taşıdık.

Rhinocamp Bodrum toplantısına serbest bildiri ile katılmanızı bekliyoruz. Tüm serbest bildilerin, ingilizce olarak hazırlayacağınız tam metinlerini ESCI kapsamındaki dergimiz "ENT Updates" dergisinde yayınlayacağız. Böylece yayın dosyalarınıza ve performans listelerinize katkıda bulunmuş olacaksınız.

Günümüzde dosya hazırlamak, performans puanı toplamak, adımızı duyurmak, bilimsel birikimleri paylaşmak için hepimizin yayın yapmaya ihtiyacı vardır. Bu yıl 16. Rhinocamp KBB ve Rhinocamp Aile Hekimliği Kongresi’nin bir gününü “Etkili Makale Hazırlama Teknikleri Eğitimi’ ne ayırdık. Lütfen bu toplantıya ayrıca kayıt yaptırınız. (Katılım ücretsiz olup, sadece salon planlaması için ön kayıt gerekmektedir.)

Arzu eden herkesi toplantımıza bekliyoruz...

Prof. Dr. Cemal Cingi Prof. Dr. Halis Ünlü

Rhinocamp Toplantıları Eş Başkanları
Sürekli Eğitim ve Bilimsel Araştırmalar Derneği.

Geri