11. Ege Dermatoloji Günleri
 
  
  İzmir / Çeşme
  11-15.MAYIS,2016
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   İzmir / Çeşme
TARİH   11-15.MAYIS.2016
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Muğla Üniversitesi
-Balıkesir Üniversitesi
-İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Dermatoloji AD
-Türkiye Dermatoveneroloji Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   Sheraton Çeşme Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Invictus Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://egedermatoloji2016.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Sayın Meslektaşlarımız,

Her yıl Türkiye Dermatoveneroloji Derneği desteği ile yapılan ve gelenekselleşen “EGE DERMATOLOJİ GÜNLERİ” nin on birincisini bu yıl Muğla Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi ve İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Dermatoloji Anabilim Dallarının Başkanlığında 11 - 15 Mayıs 2016 günleri arasında Sheraton Çeşme Otel, İzmir' de düzenlenecektir. Yıllardır devam eden kongrelerimizin bu yıl on birincisine ulaşmanın gururu ve coşkusu içindeyiz.

Dermatoloji’den Kozmetoloji’ye temalı, bilimsel içeriği zengin ve güncel, pratik uygulamalı kursların ve tartışma oturumlarının ön planda bulunduğu ufku geniş bir kongre hedeflemekteyiz. Özenle seçilmiş tüm konuların bu alanda deneyimli akademisyen meslektaşlarımız tarafından son yenilikler eşliğinde sunulması planlanmaktadır. Katılımlarınızla gerçekleşip zenginleşecek kongremizde hep birlikte olmak dileğiyle sizleri davet ediyoruz.

Muhteşem kumsalı, turkuaz denizi ve tarihi zenginliği ile ünlü Ege’nin kalbi Çeşme’ de, hem bilimsel açıdan doyurucu hem de sosyal açıdan zengin bir kongrede siz değerli meslektaşlarımız ile birlikte olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyacağız.

Saygılarımızla,

Sempozyum Eşbaşkanları
Prof. Dr. Gürsoy DOĞAN
Prof. Dr. Arzu KILIÇ
Prof. Dr. Şemsettin KARACA

Geri