31. ANKEM Akılcı Antibiyotik Kullanımı Kongresi
  
  Muğla / Bodrum
  4-8.MAYIS,2016
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Muğla / Bodrum
TARİH   4-8.MAYIS.2016
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Antibiyotik ve Kemoterapi Derneği (ANKEM)

ETKİNLİK MERKEZİ   La Blanche Island Bodrum Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Symcon Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.ankem2016.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız, Sevgili Dostlar,

Geçmişinde ANKEM ile ilgili bir anısı olmayan hekim arkadaşımız sanırım yoktur. 30 kongreyi geride bırakmanın gururu ile 04 - 08 Mayıs 2016 tarihleri arasında La Blanche Island Bodrum' da 31. ANKEM Kongresi’nde tekrar buluşacağız.

ANKEM, 30 kongreyi tamamlamış, ülkemizde kongre konseptini yerleştirmiş, genç bilim insanlarına akademik gidişte yol göstermiş, konusunda uzman konuşmacıları hekimlerle buluşturmuş, multidisipliner yaklaşım ile bir çok branşın bir araya gelmesini ve konuların çok yönlü tartışılmasına imkan tanımıştır.

Bu gün her uzmanlık alanında en az bir kongrenin düzenlendiği ülkemizde multidisipliner bir kongre olan ANKEM’in önemi daha fazla anlaşılmaktadır.

30. Kongreyi arkada bıraktık ve 40. Kongreye doğru ilk adımı 31. ANKEM kongresiyle atıyoruz. Ülkemizde 30 yıllık marka bulmanın zor olduğunu düşünürsek, ANKEM önemli bir markadır. İşte bu duygu ve düşüncelerle, 2016 Mayıs’ında ülkemizin en güzel köşelerimizden biri olan Bodrum, Güvercinlik’de La Blanche Island Bodrum’da 31. ANKEM’de birlikte olacağız.

Her zaman olduğu gibi yüksek bilimsel düzey ve kalitede geçeceğinden kuşkumuz olmayan 31. ANKEM Kongresine konuşmaları, posterleri ve katılımları ile destek ve katkı verecek tüm meslektaşlarımıza şimdiden teşekkür ederiz.

Değişik enfeksiyon hastalıklarının tedavisinde karşılaşılan antimikrobiyal direnç sorunları detaylı olarak tartışılacak olmakla beraber, ANKEM’in multidisipliner yapısı gereğince farklı disiplinlerdeki güncel konular da kongremizde yer alacaktır.

“Sağlık TEK, Akılcı Olmalıyız” sloganı ile her zaman olduğu gibi hep birlikte konuşacağız, akılcı antibiyotik kullanımını, uygunsuz antibiyotik kullanımının sonuçlarını ve gelecekte neler olacağını.

Bilimsel programın yanı sıra güçlü sosyal etkinliklerle de Bodrum, Güvercinlik’de ilginizi çekecek bir kongre olacağını düşünüyoruz.

Bu ülkede bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı olduğunu biliyoruz, savaşmıyoruz, akılcı davranıyoruz.

31. ANKEM Kongresi’nde buluşmak üzere, sevgi ve saygılarımızla.


Kongre Başkanları


Prof. Dr. Murat GÜNAYDIN

Prof. Dr. Fehmi TABAK

Geri