1. Uluslararası Evlilik, Çift ve Aile Danışmanlığı Kongresi
 
 
  1st International Conference on Marriage, Couples and Family Counseling
  İzmir / Özdere
  2-4.HAZİRAN,2016
     
KATEGORİ  
Psikoloji
YER   İzmir / Özdere
TARİH   2-4.HAZİRAN.2016
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -DEÜ EBE Aile Eğitimi ve Danışmanlığı Anabilim Dalı
-Uluslararası Evlilik ve Aile Danışmanları Derneği (IAMFC)
-Evlilik ve Aile Danışmanları Derneği(EADD)

ETKİNLİK MERKEZİ   Grand Efe Otel Özdere
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Dalya Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://imacfac.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIMIZ,

DEÜ EBE Aile Eğitimi ve Danışmanlığı Anabilim Dalı, Uluslar Arası Evlilik ve Aile Danışmanları Derneği (IAMFC) ve Evlilik ve Aile Danışmanları Derneği(EADD)’nin işbirliği ile 1-4 Haziran tarihlerinde İzmir de gerçekleştirilecek olan ilkini düzenlediğimiz “1. ULUSLARARASI EVLİLİK, ÇİFT VE AİLE DANIŞMANLIĞI KONGRESİ” ne siz değerli eğitimci, uygulamacı, akademisyen ve ilgi duyan katılımcıları davet etmekten onur duymaktayız.

Danışmanlık, terapi ve meslek elemanlarının eğitimi ve uzmanlık alanlarının da tartışılmasını kapsayacak kongremiz “YENİ YAKLAŞIMLAR VE KÖKLER” ana teması ile yürütülecektir. Bunun yanı sıra “Nesiller Arası Travma Aktarımları, Stres ve Duygu Yönetimi, Krize Müdahale, Aile ve Çocuk Hukuku, Yas Danışmanlığı, Çatışma Çözümü, Arabuluculuk, Aile-Sağlık Etkileşimi, Ölçme ve Değerlendirme v.b.” konularda çalışma grupları, bildiri sunumları ve panel yapabilir ya da katılabilirsiniz.

Kongremiz psikoloji, sosyal hizmet ve sosyal çalışma, psikolojik danışma, tıp, aile hekimliği, psikiyatri, sosyoloji, hemşirelik, hukuk, çocuk gelişimi ve eğitimi ve eğitim bilimleri alanlarında çalışma yapan tüm katılımcılara açıktır.

Ulusal ve uluslararası düzeyde alanında tanınan uzmanların davet edilerek konferans, panel, çalıştay ve özel bir “Canlı Danışmanlık Performansının” da yer alacağı konuların çeşitli tartışma platformları yoluyla tartışılarak alanda geleceğe dönük bir tasarım oluşturulmasını ve sonraki çalışmalara ışık tutmasını beklemekteyiz.

SİZLERLE İZMİR’DE GÖRÜŞMEK VE KATKILARINIZDAN YARARLANMAK DİLEĞİYLE…

SAYGILARIMIZLA.

Geri