13. Ulusal Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Öğrenci Kongresi
  
  Antalya
  27-29.NİSAN,2016
     
KATEGORİ  
Öğrenci Kongreleri
YER   Antalya
TARİH   27-29.NİSAN.2016
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Akdeniz Üniversitesi
ETKİNLİK MERKEZİ   Akdeniz Üniversitesi
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.usbkykongresi.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Dünya’da oluşan toplumsal ve siyasal değişimler sürekli olarak devletlerin kamu yönetimi anlayışlarını etkilemektedir. Bu değişimlerin akademik zeminlerde, bilimsel yöntemlerle ve genç bir bakış açısıyla yeteri kadar incelenememekte ve çözüm üretilememektedir.

27-29 Nisan 2016 tarihinde Akdeniz Üniversitesinde gerçekleşecek olan kongrede, bu hedefleri gerçekleştirmek amacıyla “21. Yüzyılda Sınırlar ve Sorunlar” temasıyla Siyaset Bilimi, Yönetim Bilimi, Kentleşme ve Çevre Sorunları ve Uluslararası İlişkiler alanlarında 50 bildirinin sunumu gerçekleşecek. Son gün, 2017 yılında kongreye ev sahipliği yapacak üniversitenin belirlenmesinin ardından katılımcılara katılım belgeleri verilecek ve kongre Antalya gezisi ile son bulacak.

Türkiye’de bulunan üniversitelerin ilgili bölüm öğrencilerinin ihtiyaç ve isteklerini karşılamak için kolektif bir çalışma ortamının kurulmasının yanı sıra Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanlarında çalışan akademisyenlerin, mülki amirlerin, yerel yöneticilerin ve öğrencilerin buluşacağı bir platform olacak olan bu kongrede, siz yarının akademisyenlerini ve siyasetçilerini ağırlayacak olmaktan onur duyacağız. 27-28-29 Nisan 2016’da Antalya’da Akdeniz Üniversitesinde buluşmak dileğiyle.

Esenlikler…

Mustafa KOÇYEGİT
13. Ulusal Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Öğrenci Kongresi
Düzenleme Kurulu Başkanı

Geri