9. Plastik Cerrahi Asistan Okulu
  
  Antalya / Lara
  15-19.NİSAN,2016
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Lara
TARİH   15-19.NİSAN.2016
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   Titanic Lara Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Valör Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.plastikcerrahiokulu.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Üyeler, Sevgili Asistanlar

Bu yıl ilk kez düzenlenecek olan dört yıl ve üzeri asistanlara yönelik planlanan "Plastik Cerrahi Asistan Okulu" 15-19 Nisan 2016 tarihlerinde Antalya'da yapılacaktır.


Bu şekilde asistanlarımıza iletişim becerisi, hasta fotoğrafı çekimi, hekim sorumluluğu, kanıta dayalı tıp, makale yazma gibi standart eğitim programlarında pek yer almayan bilgi ve becerileri kazanma fırsatı tanınmaktadır.

Geleceğimizin plastik cerrahlarını iyi yetiştirmek kadar, birbiri ile iletişim içerisinde ve deontolojik kuralların farkında olan paylaşımcı, mesleğini severek ifa eden bireyler olarak yetiştirmek de bu okulun hedefleri arasındadır. Amaç okul sonunda geleceğe daha umutla bakan, kendine daha güvenli cerrahlar olunmasına katkıda bulunmaktır. Okulun en az eğitim kadar önemli diğer bir amacı da farklı kliniklerden gelen ve ileride plastik cerrahide bir jenerasyonu temsil edecek olan asistanların birbirlerini tanıyabilecekleri bir sosyal ortam oluşturmaktır.

15-19 Nisan 2016 tarihlerinde yapılacak olan bu programa katılmak isteyen birinci ve ikinci yıl asistanlarımız kayıt için organizasyon sekreteryasına başvurabilirler.

Eğiticilerimizin bu eğitim faaliyetlerine destek vermesini diliyor, saygılar sunuyoruz.


Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Yönetim Kurulu

Geri