18. Ulusal Yoğun Bakım Kongresi (Uluslararası Katılımlı)
  
  Antalya / Belek
  6-10.NİSAN,2016
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Belek
TARİH   6-10.NİSAN.2016
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türk Yoğun Bakım Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Titanic Deluxe Hotel Belek
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Plaza Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.yogunbakim2016.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli meslektaşlarım,

Ülkemizdeki önemi her geçen gün daha da çok anlaşılan Yoğun Bakım biliminin ve Yoğun Bakım camiasının bir üyesi olmaktan gurur duyduğumu ifade ederek sözlerime başlamak istiyorum.

Birçok uzmanlığın bilgisini ve deneyimini bir araya getiren Yoğun Bakım Bilimi’ndeki gelişmeler insan sağlığına ve insan hayatına hizmet etmeye devam etmektedir. Türk Yoğun Bakım Derneği olarak çalışmalarımıza bu bilinçle azimli bir şekilde devam ediyoruz.

Bu yıl 8-9 Mayıs 2015’de gerçekleştirdiğimiz 20. Uluslararası Yoğun Bakım Sempozyumu’na 17 ayrı ülkeden 1000’e yakın meslektaşımız katılmış ve konusunda dünyada söz sahibi olan bilim insanlarını dinleme fırsatı bulmuştur. Uluslarası Yoğun Bakım Sempozyumu’na katılım ilerleyen yıllarda daha da artacak ve sempozyumumuz yakın coğrafyamızdaki en önemli bilimsel buluşmalardan biri olacaktır.

Başarılı geçen ve özellikle de uluslararası kamuoyundan çok güzel tepkiler alan sempozyumumuzun bize verdiği motivasyon ile 2016 yılındaki Ulusal Kongremize hazırlanmaktayız.

Daha önceleri yalnızca kendi ülkemizden meslektaşlarımızın konuşmacı olarak davet edildiği ve 2 ana salonda gerçekleştirilen Ulusal Yoğun Bakım Kongresi, ilk kez daha çok salonda ve yine ilk kez yabancı konuşmacıların katılımı ile gerçekleşecektir.

Düzenlenen uluslararası kongrelerin bilimsel programları Kongre Bilimsel Kurulumuz tarafından yakından takip edilmekte ve 2016 Ulusal Kongresinin bilimsel içeriği dünyadaki en güncel gelişmeleri içerecek şekilde hazırlanmaktadır. Bu vesileyle, kongremize büyük katkılar sağlayan Bilimsel Kurulumuza teşekkür ederim.

Ulusal Kongrelerin bilimsel bilgi paylaşımı yanında aynı zamanda çok da önemli birer sosyal paylaşım ortamı olduğunun bilinciyle sizler için sosyal yönü de zengin bir kongre organize etmek için çalışıyoruz. Genel olarak kapalı ortamlarda çalışan bir meslek grubu olarak yoğun iş tempomuzdan az bir sure de olsa uzaklaşarak hem bilimsel hem de sosyal anlamda keyifli bir 4 gün geçireceğimiz kongremiz 6-10 Nisan 2016 tarihlerinde Belek Bölgesi’nin en yeni ve en güzel otellerinden bir tanesi olan Titanik Deluxe Otel’de düzenlenecektir.

Sizlerin katılımı ile anlam ve değer kazanacak kongremize değerli katılımlarınızı bekler çalışmalarınızda başarılar dilerim.



Saygılarımla,

Necmettin Ünal
Türk Yoğun Bakım Derneği Başkanı




Geri