38. Pediatri Günleri ve 16. Pediatri Hemşireliği Günleri
  
  İstanbul
  3-6.NİSAN,2016
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   İstanbul
TARİH   3-6.NİSAN.2016
DÜZENLEYEN KURULUŞ   İÜ İstanbul Tıp Fakültesi
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları AD

ETKİNLİK MERKEZİ   Park Bosphorus Hotel Taksim
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Jolly Mice
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.pediatrigunleri2016.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

38. Pediatri Günleri ve 16. Pediatri Hemşireliği Günleri’nin 3-6 Nisan 2016 tarihlerinde Park Bosphorus Hotel Taksim- İstanbul’da düzenleneceğini duyurmak ve sizleri davet etmekten mutluluk duymaktayız.

Çok sayıda kıdemli çocuk hekiminin yıllardan beri sürekli katıldığı, genç hekimlerin de yoğun ilgi gösterdiği otuz yedi kongreyi geride bıraktık… Kongreye yoğun katılımınız, toplantı sırasındaki katkılarınız ve sonrasındaki geri bildirimleriniz ile daha da güçlenerek yeni programını hazırladık.

Çocuk hekimlerinin, “Pediatri Günleri” çatısı altında, her bilim dalını ilgilendiren en sık sorunların en güncel bilgilerle ele alındığı, multidisipliner yaklaşım gerektiren konuların aynı platformda tartışıldığı toplantılara katılmasını amaçlamaktayız. Bu nedenle, seçilmiş pediatri konularının yanı sıra, başka toplantılarda henüz hiç ele alınmamış konuları da içeren bilimsel programımızı, konusunda uzman çok değerli konuşmacılar ile oluşturduk.

Kongre programı konferanslar, paneller, interaktif toplantılar, vaka tartışmaları, kısa gezintiler gibi çeşitli sunu biçimleriyle zenginleştirilmiş, katılımcıların ilgiyle izlemeleri için “seminer” veya “öğrenci dersi” gibi olmamasına özen gösterilmiştir. İlk gün kurslar, sonraki üç gün ise kongre programına ayrılmıştır. Sözlü bildirilere ve posterlere de yer verilecek olan kongremizin son gününde ayrıca 17. Pediatri Hemşireliği Günleri programı yer alacaktır.

Bunlara ek olarak sadece Pediatri Günleri’nde yer alan “Kalıtsal Metabolik Hastalıklar Kursu”, ilk kez bir pediatri kongresinde yapılacak olan “Pediatri Dermatoloji Kursu” gibi farklı konularda kurslar düzenlenmiştir. Farklılığımız çerçevesinde, gerçek kurs amacına ve formatına uygun olarak çok sayıda değil, sınırlı sayıda katılımcının interaktif olarak katılabileceği kurs programlarının yararlı olacağını ümit ediyoruz.

Kongreyi düzenlerken geçmiş yıllarda olduğu gibi etik kurallara özen ve geçmişe saygı ilkesiile hareket ettik. Çocuk sağlığı ile ilgilenen herkesin bilgi ve beceri açısından çok yararlanacağını umduğumuz, bilimsel standardı yüksek, katılımcıların samimi bir ortamda meslektaşları ve dostları ile buluşma olanağı bulacağı 38. Pediatri Günleri’ne sizleri bekliyoruz.

GEÇMİŞTEN GELECEĞE HEP BİRLİKTE, EL ELE …

İçten sevgi ve saygılarımızla.



Prof. Dr. Asuman Çoban Kongre Düzenleme Kurulu adına

Geri