TUSAF 2016 "Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu 12. Uluslararası Kongre ve
  Sergisi"
 
  Turkish Flour Industrialists’ Federation, International Congress and Exhibition
  Antalya / Belek
  31.MART-3.NİSAN,2016
     
KATEGORİ  
Sanayi
YER   Antalya / Belek
TARİH   31.MART-3.NİSAN.2016
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu

ETKİNLİK MERKEZİ   Sueno Deluxe Belek Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Serenas Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.tusaf2016.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Katılımcılar,

Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu (TUSAF), un sektöründe hizmet veren kuruluşları bir çatı altında toplayan ve sürekli gelişim ve çözüm odaklı stratejiler hedefleyen bir sivil toplum kuruluşudur. Sektörün ihtiyaçları doğrultusunda araştırmalar yürüten TUSAF; 8 Derneği ve 412 üyesini temsil ederek, kamu sektörü kuruluşları, diğer meslek kuruluşları ve sektör paydaşlarıyla işbirliği yapmaktadır.

TUSAF, Türkiye’nin tüm coğrafi bölgelerine yayılmış firmaların kurdukları derneklerin üyelikleriyle kurulan bir çatı kuruluştur. Bu bağlamda sektörle doğrudan veya dolaylı olarak temas halinde olan diğer kurum ve kuruluşlarla devamlı dirsek temasında olan TUSAF, üyelerine ve Türkiye un sanayisine maksimum fayda sağlamayı hedeflemektedir. Her yıl düzenlenen uluslararası kongre ve serginin yanı sıra, ulusal ve bölgesel çapta yapılan toplantılar çerçevesinde sanayiciyi bir araya getirmekte, dalında uzman eğitmen ve yöneticilerin katkılarıyla sektörün gelişmesine ön ayak olmaktadır.

Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu Yönetim Kurulu olarak 31 Mart – 3 Nisan 2016 tarihlerinde Sueno Deluxe Hotel Belek Antalya ‘da düzenleyeceğimiz ‘Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu, Uluslararası Kongre ve Sergisi ,“Global Ticaret ve Değirmen Teknolojileri” konulu toplantımızda sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı bildirmek isteriz.

Bu kongre un sanayicilerini, tüccarları, tedarikçileri, değirmen makinacılarını, ekmek ve fırıncılık mamulleri üreticilerini bir araya getirecek, 800 den fazla ulusal ve uluslararası delegeyi ağırlayacak ve en az 50 sergi alanının yer alacağı büyük bir organizasyon olacaktır. Kongre ve sergi ile ilgili tüm detayları www.tusaf2016.org ve www.tusaf.org adreslerinden bulabilirsiniz.

Güncel konuların masaya yatırılacağı kongrede hem mevcut hem de yeni piyasalar için ticari ilişkileri güçlendirmek, yeni bağlar kurmak ve endüstrinin alıcı, satıcı ve üreticilerini bir araya getirmek amaçlanmaktadır. Konuşmacılar ve davetliler arasında Türkiye ve Karadeniz bölgesi ülkeleri otoriteleri, Uluslararası Değirmenciler Birliği, Avrupa Un Değirmencileri Birliği, Uluslararası Hububat Konseyi, ABD Buğday Birliği temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve medya mensupları yer almaktadır.

Özellikle Türk halkının temel besin kaynağı ekmeğin hammaddesi olan unun üreticileri ve bu sektörün paydaşları olarak bu konferansın hedefine ulaşacağına olan inancımız tamdır. Un üreten ve un ticareti yapan Türk firmaları, Avrupa, ABD, Karadeniz, Ortadoğu ve Afrika Bölgeleri un ithalatçıları ve hububat ihracatçılarının hedef kitle olarak belirlendiği kongrede un üretim makinaları alanında önemli firmaların, tedarikçilerin, mühendislik şirketlerinin, bankaların, borsaların, tüccarların ve diğer pek çok firmanın yer alacağı büyük bir sergi alanı bulunacaktır. Kongre dili Türkçe, İngilizce ve Rusça olacaktır.

Türkiye Un Sanayicileri Yönetim Kurulu olarak kongreye katılımınızın bizleri onurlandıracağını belirtmek isteriz.

Saygılarımla,

E. Günhan ULUSOY

TUSAF Yönetim Kurulu Başkanı

Geri