3. Ulusal Disiplinerarası Erken Çocuklukta Müdahale Kongresi (UDEMKO2016)
  Uluslararası Katılımlı
  
  Eskişehir
  31.MART-3.NİSAN,2016
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Eskişehir
TARİH   31.MART-3.NİSAN.2016
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Anadolu Üniversitesi
-Engelliler Araştırma Enstitüsü
-Türkiye Erken Çocuklukta Müdahale Derneği (EÇOMDER)

ETKİNLİK MERKEZİ   Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.udemko2016.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Anadolu Üniversitesi Engelliler Araştırma Enstitüsü ve Türkiye Erken Çocuklukta Müdahale Derneği'nin (EÇOMDER) düzenlediği Uluslararası Katılımlı 3. Ulusal Disiplinerarası Erken Çocuklukta Müdahale Kongresi'ne (UDEMKO2016) sizi davet etmekten memnuniyet duymaktayız. UDEMKO2016’ya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi destek vermektedir.

UDEMKO2016’nın ana teması "Bilimsel Bilgiyi Uygulamaya Yansıtma" iken, kongre 31 Mart-3 Nisan 2016 tarihinde Eskişehir Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi’nde gerçekleştirilecektir. Türkiye’nin dört bir tarafından Erken Çocuklukta Müdahale alanında uzmanlar,araştırmacılar, uygulamacılar, aileler, öğrenciler, politikacılar kongreye davetlidir.

Gelişimsel geriliği/yetersizliği olan ya da risk altındaki küçük çocuklar ve aileleri hakkındaki en güncel ve bilimsel bilgiler, kongrede Erken Çocuklukta Müdahale alanında uluslararası ve ulusal alanda tanınan uzmanların yer alacağı davetli konuşmalar, çalıştaylar, seminerler ve poster bildiriler ile katılımcılar ile paylaşılacaktır.

Kongrenin dili Türkçe iken ABD’den davetli konuşmacılar sırasında spontane çeviri hizmeti sunulacaktır.

Kongredeki bildirilerini makaleye dönüştürmek isteyen katılımcıların yayınları hakem süecini başarı ile tamamladığında ULUSLARARASI ERKEN ÇOCUKLUKTA ÖZEL EĞİTİM DERGİSİ (INT-JECSE; www.int-jecse.net) KONGRE ÖZEL SAYISIʼnda 2017’de yayınlanacaktır.

Kongrede sizleri de aramızda görmek dileğiyle...

Prof. Dr. İbrahim H. Diken
UDEMKO2016 Kongre Başkanı

Geri