Türk Nöroşirürji Derneği İlkbahar Sempozyumu
  
  Antalya / Belek
  25-27.MART,2016
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Belek
TARİH   25-27.MART.2016
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türk Nöroşirürji Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Belconti Resort Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Flap Tour
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.tndsempozyum2016.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Sayın Meslektaşlarımız ve İlgililer,

Türk Nöroşirürji Derneği Stereotaktik, Fonksiyonel, Ağrı ve Epilepsi Cerrahisi Öğretim ve Eğitim Grubu (SFAECG) İlkbahar Sempozyumu 25-27 Mart 2016 tarihleri arasında Antalya, Belconti Otelde düzenlenecektir.
‘’Epilepsi Cerrahisi’’ başlığı altında düzenlenecek olan sempozyum boyunca epilepside cerrahi uygunluk, cerrahi zamanlama, preoperatif değerlendirme ve görüntüleme, uygun cerrahi yöntemin seçimi, postoperatif takip, beyin cerrahisinde antiepileptik kullanımı gibi pek çok konu kapsamlı olarak tartışılacaktır.

Konuşmacı ve katılımcı olarak Epileptologlar, Beyin ve Sinir Cerrahları, Radyologlar, Psikolog, Psikiyatrist, Fiziksel tıp ve Rehabilitasyon uzmanlarının birlikte olacağı sempozyumun epilepsi cerrahisinin multidisipliner doğasını yansıtmak için de bir fırsat olacağına inanıyoruz.

Yurtdışından misafir edeceğimiz Bonn Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Johannes Schramm vereceği konferanslar ve yapacağı sunumla, epilepsi cerrahisiyle ilgili tecrübelerini bizimle paylaşacaktır. Maastricht Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yasin Temel’ de epilepsi tedavisinde derin beyin stimülasyonu ile ilgili tecrübelerini katılımcılara aktaracaktır.
Başarılı geçmesini umduğumuz İlkbahar Sempozyumuna sizi davet etmekten mutluluk duyuyoruz.
Saygılarımızla,

Prof. Dr. Ersin Erdoğan,
SFAECG Yönetim Kurulu Başkanı

Doç. Dr. Ersoy Kocabıçak,
SFAECG Yönetim Kurulu Sekreteri

Geri