1. Uludağ Çocuk Cerrahisi Kış Sempozyumu
  
  Bursa / Uludağ
  13-15.MART,2016
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Bursa / Uludağ
TARİH   13-15.MART.2016
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Uludağ Üniversitesi
-Türkiye Çocuk Cerrahisi Derneği (TÇCD)

ETKİNLİK MERKEZİ   Karinna Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Burkon Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.uludagcocukcerrahi.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

1. Uludağ Çocuk Cerrahisi Kış Sempozyumu’nun 13 - 15 Mart 2016 tarihleri arasında Karinna Otel Uludağ’ da düzenleneceğini duyurmak ve sizleri sempozyumumuza davet etmekten büyük onur duymaktayız.

Çocuk cerrahisinin Torasik Ampiyem, Hirschsprung Hastalığı ve Wilms Tümörü gibi üç ana konusu hakkındaki gelişmeleri birlikte değerlendirmek için çok değerli bilim insanlarını bilgilerini bizimle paylaşmaları için davet etmiş bulunmaktayız. Sizlere doyurucu bir bilimsel program sunabilmek gayreti içerisindeyiz.

Toplantımızın geniş katılımlı sempozyumlar arasında yer alacağı düşüncesi bizi daha çok heyecanlandırmakta ve sorumluluğumuzu arttırmaktadır.

Kış sempozyumumuzda panellerin yanı sıra poster sunumları da yer alacaktır. Gün boyu devam edecek bilimsel oturumların yanında, dostlukların paylaşılacağı bir sosyal program ile sizlerin hoşça vakit geçirmenizi amaçlamaktayız. Uludağ’ın farklı atmosferinde buluşmak ve bilimsel zenginlik yanında doğanın güzelliklerinin tadına birlikte varabilmeyi, sizleri sempozyumda görmek istiyoruz. Katılımınız bize güç verecektir. Sempozyumda buluşmak üzere sağlıklı günler diler, saygılar sunarız.


Prof. Dr. Hasan Doğruyol
Sempozyum Başkanı

Geri