6. Ulusal Vakalar ile Romatoloji Eğitimi Sempozyumu
  
  Samsun
  10-12.MART,2016
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Samsun
TARİH   10-12.MART.2016
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türkiye Romatoloji Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Sheraton Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   D Event Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.rovag2016.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli meslektaşlarım,

Altı yıl önce Gaziantep’te başladığımız “Vakalar ile Romatoloji Eğitimi Sempozyumu” yolculuğuna, 2016 yılında Karadeniz’in incisi Samsun’da devam ediyoruz.

Gaziantep’te 168 katılımcı ile acemice fakat büyük bir heyecanla başlayan bu yolculuk, değerli hocalarımızın da fedakar katkılarıyla geçen yıl Kayseri’de 470 meslektaşımızın ilgi gösterdiği ulusal ölçekli bir sempozyum haline dönüştü. Sempozyum vakalarımız özenle seçildi ve konusunda en yetkin hocalarımız tarafından enine boyuna tartışıldı. Her sempozyumda katılımcılara, o yılın sempozyum başkanınca titizlikle hazırlanmış “Romatoloji Vaka Derlemeleri” kitabı hediye edildi. Sempozyumumuza ve şu ana kadar yayınlanmış olan beş sempozyum kitabına gösterilen yoğun ilgi, sempozyum katılımcılarının çoğunun özellikle iç hastalıkları ve fizik tedavi uzmanlarından oluşması da durduğumuz yerin doğruluğunu göstermesi yönüyle memnuniyet vericidir.

2016 yılında sizlerden aldığımız geri bildirimlerle hep daha iyisini hedeflediğimiz ve yeni süprizlerimizin olduğu “6. Ulusal Vakalar ile Romatoloji Eğitimi Sempozyumu”nda yeşil ile mavinin buluştuğu Samsun’da görüşmek üzere.

Sempozyum Başkanı
Prof. Dr. Mehmet Sayarlıoğlu

Geri