1. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu
 
 
  1st International Turkish World Tourism Symposium
  Kastamonu
  19-21.KASIM,2015
     
KATEGORİ  
Turizm
YER   Kastamonu
TARİH   19-21.KASIM.2015
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi

ETKİNLİK MERKEZİ   Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://turkdunyasiturizmsempozyumu.com/?lang=tr
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Günümüzde ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan önemi her geçen gün artmakta olan turizm, hızla büyümekte ve gelişmekte olan Türk Dünyası’nın da ileriye gitmesi açısından değerlendirilebilecek önemli bir güçtür.

Turizmin Türk Dünyası’nın ilerlemesi ve bütünleşmesine sağlayabileceği katkıların yükseltilebilmesi noktasında konunun çok boyutlu olarak incelenmesi ve tartışılmasında yarar vardır. Buradan hareketle, Türk Dünyası’nda turizmin gelişme perspektiflerinin, sorunlarının ve çözümlerinin tartışılması amacıyla Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi ev sahipliğinde Yabancı Diller ve Mesleki Kariyer Üniversitesi, Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi ve Kazakistan Dulati Taraz Devlet Üniversitesi işbirliği ile “Birinci Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu” düzenlenecektir.

Bu kapsamda, turizm alanında somut projelerin geliştirilmesi, Türk Dünyası’nın bütünleşmesinde turizmden nasıl faydalanılabilineceğinin değerlendirilmesi ve Türk Dünyası’nın farklı coğrafyalarından gelen akademisyenlerin, araştırmacıların, uzmanların, sivil toplum örgütleri, kamu ve özel sektör temsilcilerinin bir araya gelerek ortak faydalar üretmelerini sağlamak sempozyumdan beklenen diğer çıktılardır.

Geri