6. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi
 
 
  6th International Health Performance and Quality Congress
  Antalya / Kundu
  1-4.MART,2016
     
KATEGORİ  
Sağlık
YER   Antalya / Kundu
TARİH   1-4.MART.2016
DÜZENLEYEN KURULUŞ   T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığı

ETKİNLİK MERKEZİ   -WOW Kremlin Palace Otel
-WOW Topkapı Palace Otel

ORGANİZATÖR KURULUŞ   Ayder Organizasyon
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.kalitekongre2016.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Sağlık sektörünün kıymetli üyeleri,

Bakanlığımız tarafından gelenekselleştirilen “Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongreleri”nin altıncısı “Klinik Süreçlerde Kalite, Teknoloji ve İşbirliği” ana temasıyla 01 - 04 Mart 2016 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecektir.

Sağlık sektöründen yoğun katılımın ve paylaşımın beklendiği Kongrede; yurtiçi ve yurt dışından akademisyenler, sağlık yöneticileri ile kamu ve özel sektör uygulayıcılarının karşılıklı olarak birikim, deneyim ve görüşlerini paylaşabilecekleri bir ortam oluşturulması amaçlanmıştır.

Sağlık hizmetlerinde kalite, akreditasyon, hasta ve çalışan güvenliği ekseninde “Klinik Süreçlerde Kalite, Teknoloji ve İşbirliği” ana temasıyla;

•Klinik süreçlerde kalite yönetimi bakış açısının geliştirilmesi
•Sağlıkta teknolojik alt yapının etkin, verimli ve güvenli bir şekilde oluşturulmasının klinik sonuçlara etkisi
•Hizmetin ekip anlayışı ve koordineli bir işbirliği çerçevesinde sunulmasına yönelik çözüm önerileri


Üzerinde yoğunlaşacak tartışmalar ve fikir alışverişlerine sahne olmasını beklediğimiz Kongrede, özellikle sağlık hizmetinin klinik süreçlerine odaklanılacaktır. Bunun yanı sıra sağlık profesyonellerine mevcut ve güncel uygulamalar ile gelecek beklentileri elde edilen deneyimler paralelinde aktarılacak ve ayrıca sektöre yön vermek üzere bilimsel çalışmalar da eş zamanlı olarak paylaşılacaktır.

Ayrıca Kongre kapsamında; Sağlıkta Kalite ve Güvenlik Ödülleri Yarışması, Hemşirelere yönelik 5. SKS Bilgi Yarışması, En İyi Bildiri Ödülü Yarışması düzenlenecek, kamu ve özel sağlık kurum ve kuruluşlarının stant açmaları sağlanacaktır.

Kongre’de, siz değerli sağlık çalışanları, sağlık yöneticileri ve akademisyenlerin katılım ve katkılarınız ile bizleri onurlandırmanız arzusu içerisindeyiz.

Tüm paydaşlarımıza ilgi ve katkılarından dolayı şimdiden teşekkür eder, hep birlikte, bilgiye ulaşmanın ve paylaşımın en üst noktada yaşandığı keyifli bir Kongre gerçekleştirmeyi dilerim.

Prof. Dr. Eyüp GÜMÜŞ
Kongre Başkanı
Sağlık Bakanlığı Müşteşarı

Geri