Ulusal Çevre Kongresi
  
  Afyonkarahisar
  22-25.EKİM,2015
     
KATEGORİ  
Çevre
YER   Afyonkarahisar
TARİH   22-25.EKİM.2015
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Nobel Bilim ve Araştırma Merkezi
-Bilecik Şeyh Edabali Üniversitesi

ETKİNLİK MERKEZİ   İkbal Termal Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.cevrekongresi.gen.tr/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Katılımcılar,

Modern yaşam koşulları ve teknolojik gelişmeler beraberinde çevreye ilişkin sorunları da meydana getirmektedir. Dolayısıyla, bu alana ilişkin araştırmalar da son yıllarda büyük bir artış göstermiştir.

Ulusal Çevre Kongresi, disiplinlerarası olma özelliğini vurgulayarak hızla gelişen çevre bilimi ve teknolojisine katkıda bulunmak amacıyla 22- 25 Ekim 2015 tarihleri arasında Afyon’da yapılacaktır


Kongre konuları, çevre bilimi çalışan her araştırıcının bu kongrede kendisini ifade edebilmesi amacıyla oldukça geniş belirlenmiştir.

Kongre kapsamında genç araştırmacılarımızın akademik verimliliğine katkı sağlamak amacıyla konu uzmanı bilim adamları tarafından genç akademisyenlere yönelik “Bilimsel Araştırma, Yazma ve Sunma” başlıklı bir seminer programı yapılacaktır.



Ulusal Çevre kongremizde sunulan araştırmalar, yazarlar tarafından istenmesi durumunda gerekli değerlendirmelerden sonra “International Journal of Natural and Engineering Sciences (IJNES)” veya “Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi (TABAD)” dergilerinde makale olarak yayınlatılabilecektir.





Çevre Bilimi çalışan tüm akademisyenlerimizi, araştırmacılarımızı, öğrencilerimizi ve çevre konusuna hobi olarak yaklaşan ve seven herkesi kongremizde görmek istediğimizi belirtir, selam ve saygılarımızı sunarız.

Saygılarımızla,

Kongre Düzenleme Kurulu
www.cevrekongresi.gen.tr

Geri