5. Üreme Tıbbı ve Cerrahisi Derneği Kongresi
  
  Antalya / Belek
  28-31.EKİM,2015
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Belek
TARİH   28-31.EKİM.2015
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Üreme Tıbbı ve Cerrahisi Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   Cornelia Diamond Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   D Event
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.utd2015.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarım,

28 - 31 Ekim 2015 tarihleri arasında Cornelia Diamond Otel, Belek, Antalya’da gerçekleştirilecek olan V. Üreme Tıbbı ve Cerrahisi Derneği Kongresi’ne sizleri davet etmekten büyük bir mutluluk duymaktayım.

Üreme Tıbbı ve Cerrahisi ile uğraşan kadın hastalıkları ve doğum hekimlerimizi, aile hekimlerimizi, androloji ile uğraşan hekimlerimizi, embriyologlarımızı, hemşire, teknisyen gibi yardımcı sağlık personelimizi bu kongrede görmek istiyoruz.

Üreme tıbbı alanındaki tartışmalı ve güncel konuları, dünyadaki konunun liderleri , ulusal ve uluslararası katılımcılar ile birlikte interaktif bir şekilde tartışarak deneyimlerini siz meslektaşlarımıza aktaracaklardır. Güncel ve oldukça doyurucu bir bilimsel program hazırlamanın yanında, sizlere çeşitli aktivite ve sosyal program içeren oldukça güzel ve heyecanlı bir kongre sunmak için tüm düzenleme ve organizasyon kurulu yoğun bir hazırlık içerisindedir.

Üreme Tıbbı ve Cerrahisi Derneği (UTCD) adına sizleri doğası, denizi ve havasıyla Türkiye’ nin cennet köşesi Antalya’ da ağırlayacak olmaktan büyük onur duyacağız.

Saygılarımla
Üreme Tıbbı ve Cerrahisi Derneği Başkanı
Prof. Dr. M. Turan Çetin

Geri