14. Ulusal Tıbbi Biyoloji ve Genetik Kongresi
 
  
  Muğla / Fethiye
  27-30.EKİM,2015
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Muğla / Fethiye
TARİH   27-30.EKİM.2015
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Tıbbi Biyoloji ve Genetik Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   Liberty Hotels Lykia World Resort Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   ConPlus Mice
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://tbgk2015.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarım,

XIV. Ulusal Tıbbi Biyoloji ve Genetik Kongresi 27 - 30 Ekim 2015 tarihleri arasında Fethiye Ölüdeniz Liberty Hotels Lykia World Resort’te düzenlenecektir. Uluslararası katılımla gerçekleştirilen kongremiz derneğimiz tarafından düzenlenen Tıbbi Biyoloji ve Genetik camiasının en önemli etkinliğidir.

Derneğimizin kuruluşundan bu yana düzenli olarak organize ettiğimiz kongremiz hem bilimsel hem sosyal açıdan doyurucu niteliklere sahip olarak sürmektedir. Derneğimizin düzenlediği ulusal kongremiz 600’ ü aşkın üyesiyle hem sunulan bildiriler hem de katılımcı sayısı bakımından sürekli artan bir grafik çizmektedir.

Biyoinformatik ‘omik’ veri analiz yöntemleri ve kişisel tıp uygulması başlıklı kursumuz yine kongre açılış günü öncesi 26 Ekim 2015 tarihinde düzenlenecektir.

Kongrelerimize geniş bir öğrenci katılımı olduğu dikkate alınarak 14’ üncü kongremizde de gelenekselleşen 25 katılımcımıza kayıt ve ulaşım burslarımız derneğimiz yönetiminin almış olduğu karar doğrultusunda uygulanacaktır.

Her zaman olduğu gibi 14’ üncü kongremizde de camiamızın kurucu isimlerinden olan Prof. Dr. Altan Günalp ödülünün yanısıra serbest bildiri ve poster ödülleri de verilecektir.

Uzun yıllardır sürmekte olan yine Tıbbi Biyoloji ve Genetik alanında tartışılan ve sıkıntı oluşturan konuların da geniş katılımlı olarak tartışma imkanının olacağı kongremizde gelenekselleşen 29 Ekim Cumhuriyet balosunu da siz değerli meslektaşlarımızla birlikte yaşayacağız.

Bu vesile ile sizleri kongremize davet etmekten onur duyar, bilimsel ve sosyal açıdan doyurucu bir program geçireceğimiz 27- 30 Ekim 2015 tarihleri arasında Ölüdeniz Fethiye’de buluşmayı dilerim.

Saygılarımla,

Prof. Dr. Turgut Ulutin
Tıbbi Biyoloji ve Genetik Derneği Başkanı

Geri