19. Ulusal Pediatrik Endokrinoloji ve Diyabet Kongresi
  
  İstanbul
  22-25.EKİM,2015
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   İstanbul
TARİH   22-25.EKİM.2015
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Çocuk Endokrinoloji ve Diyabet Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   Hilton Kozyatağı
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Burkon Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.upek2015.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarım,

22-25 Ekim 2015 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirmeyi planladığımız 19. Ulusal Pediatrik Endokrinoloji ve Diyabet Kongresi'nde sizleri ağırlamaktan onur duyacağız.

Kongremiz öncesinde 21-22 Ekim 2015 tarihlerinde yapılacak olan 14. Çocuk Diyabet Ekibi Kursu'nun yanısıra bu yıl ilk kez Endokrinolojiye yeni başlayan yan dal asistanları ve endokrinolojiye ilgi duyan pediatristlere yönelik olarak 1. Pediatrik Endokrinolojiye Giriş Kursu da aynı tarihlerde gerçekleştirilecektir.

Düzenlediğimiz bu kurslarla çocuk diyabet ekibi ve genç meslektaşlarımızın bilgi ve hasta bakım kalitesini yükseltmeyi amaçlarken ana kongremizde ise her yıl olduğu gibi Pediyatrik Endokrinoloji ve Diyabet alanındaki en yeni bilgi ve verileri, alanında yetkin konuşmacılarla birlikte değerlendirmeyi amaçlamaktayız. Sözel ve poster bildirilerde de ülkemizde yapılan bilimsel çalışmaları daha yakından tartışacak ve Türkiye Pediyatrik Endokrinoloji ve Diyabet camiasının Pediyatrik Endokrinoloji ve Diyabet Bilimine her yıl artarak devam eden katkılarını yakından irdeleme fırsatı bulacağız. Bilimsel program sizlere sunduğumuz ankete gelen cevaplar esas alınarak şekillenecektir. Sizleri araştırma bildirilerinizle de kongrenin bilimsel düzeyine katkıda bulunmaya çağırıyoruz.

Kongremizin güçlü bilimsel içeriğini İstanbulun tarihi ve doğal güzellikleri içinde sevgi ve dostlukla paylaşmak dileğiyle…..

Kongre Başkanı
Prof. Dr. Abdullah Bereket

Geri