PPM 2015 "Uluslararası Gözenekli ve Toz Malzemeler Sempozyumu ve Sergisi"
 
  International Porous and Powder Materials Symposium and Exhibition
  İzmir / Çeşme
  15-18.EYLÜL,2015
     
KATEGORİ  
Mühendislik
YER   İzmir / Çeşme
TARİH   15-18.EYLÜL.2015
DÜZENLEYEN KURULUŞ   İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü
ETKİNLİK MERKEZİ   Ilıca Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Albedo Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.ppm2015.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Gözenekli ve Toz Malzemeler Sempozyumu, PPM 2013, yaklaşık 50 ülkeden 700'den fazla kişinin katılımıyla büyük bir başarı ile sonuçlanmıştır. Alanlarının önde gelen uzmanları tarafından sunulan 24 davetli konuşma ve çeşitli alanlarda 170’in üzerinde sözlü sunum ile, PPM 2013 alanındaki ilk sempozyum olmasına rağmen beklentilerin üzerinde bir başarıya ulaşmıştır. 12 davetli ve 174 normal katılımcı tarafından sunulan tam makaleleri içeren PPM 2013 Bildiriler Kitabı (ISBN: 978-975-6590-05-8) basıldığından bu yana geçen 2 yıl içinde yoğun ilgi görmüştür.

Sempozyum ile paralel olarak gerçekleştirilen sergi ve çalıştaylar geniş bir katılımcı kitlesine büyük yarar sağlamış ve sempozyum esnasındaki etkileşimi en yüksek seviyeye taşımıştır.

PPM 2013’ün bu büyük başarısından alınan cesaretle yola çıkan PPM Organizasyon Komitesi, 15-18 Eylül tarihlerinde arasında düzenlenecek olan Uluslararası Gözenekli ve Toz Malzemeler Sempozyumu ve Sergisi, PPM 2015' in de bir başarı hikayesi olması için destek ve katılımlarınızı beklemektedir.

Sempozyumun yeri İzmir'in (Türkiye) en güzel tatil yerlerinden biri olan Çeşme' deki lüks Ilıca Spa & Welness Resort Oteldir. Sempozyumun akademiden, araştırma kuruluşlarından ve sanayiden geniş bir katılım ile yine kendi alanındaki en büyük buluşmalarından biri olması beklenmektedir.

Sempozyumun amacı inşaat, ses ve ısı yalıtımı, kaplama, seramik, dolum, paketleme, depolama, arıtma, metalurji, tekstil, ilaç, hijyen, savunma, havacılık ve diğer uygulamalarda yaygın olarak kullanılan gözenekli ve toz malzemelerin karakterizasyonu, manipülasyonu, üretimi ve kullanımının temel yönleri üzerinde akademi ve sanayi arasında bilimsel ve teknolojik tartışmalara ve fikir alışverişine uygun bir ortam yaratmaktır.

Sempozyum ayrıca proses ürünleri, laboratuvar ve üretim ekipmanları için bir sergiye de ev sahipliği yapacaktır.

PPM 2015 Orgnizasyon Komitesi adına,


Prof. Dr. Metin Tanoğlu ve Prof. Dr. Mehmet Polat


Sempozyum Başkanları
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü

Geri