Uluslararası Katılımlı 9. Ulusal Protez Ortez Kongresi
 
  
  Ankara
  22-24.EKİM,2015
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Ankara
TARİH   22-24.EKİM.2015
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türkiye Protez Ortez Bilim Derneği (TPOBD)

ETKİNLİK MERKEZİ   Hacettepe Üniversitesi Kültür Merkezi
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://protezortezkongresi2015.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Üyelerimiz, Protez-Ortez alanında çalışan sağlık profesyonelleri ve öğrencilerimiz,

Uluslararası Katılımlı Ulusal Protez Ortez Kongresi’nin dokuzuncusunu düzenleyecek olmanın gurur ve sevincini yaşıyoruz. Sizleri yeniden Ankara’nın güzel atmosferinde konuk etmekten duyacağımız memnuniyeti paylaşmak isteriz. 22-24 Ekim 2015 tarihleri arasında Hacettepe Üniversitesi Kültür Merkezi’nde düzenleyeceğimiz “Uluslararası Katılımlı 9. Ulusal Protez Ortez Kongresi” ne sizleri davet etmek, Türkiye Protez Ortez Bilim Derneği (TPOBD) için onur ve mutluluk kaynağıdır.

1998 yılında Ankara’da kurulan Türkiye Protez Ortez Bilim Derneği’nin amaçları; kongre, sempozyum, kurs gibi eğitsel ve bilimsel etkinlikleri düzenlemek, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri üyeleriyle paylaşmak, bu gelişmeleri hastalara yansıtmak, protez ve ortez kaynaklarının optimum kullanımını sağlamak, protez ve ortez alanındaki ulusal ve uluslar arası kuruluşlarla işbirliği yapmak, karşılaşılan sorunları tartışmak, bu alanda çalışan hekim, fizyoterapist, mühendis, prostetist-ortotist, ortopedik protez-ortez teknikeri ve teknisyeni arasındaki bilgi alışverişini sağlamak ve gelişmiş ülkeler standardında protez-ortez rehabilitasyonunu gerçekleştirmektir.

Bu amaçlarla gerçekleştireceğimiz Uluslararası Katılımlı 9. Ulusal Protez Ortez Kongresi’ne pek çok yerli ve yabancı profesyonel katkı sağlayacaktır. Kongre ana konuları; alt ve üst ekstremite ortezleri, alt ve üst ekstremite protezleri, spinal deformite ortezleri, pediatrik ortezler, rehabilitasyon, kanıta dayalı uygulamalar, protez ortez uygulamalarında güncel teknolojiler, bilgisayarlı tabanlık uygulamaları, tekerlekli sandalye ve oturma düzenekleri gibi başlıkları içermektedir. Kongremizde bu başlıkları içeren panel, konferans, oturum, workshop, kurs, serbest bildiri ve poster sunumlarına yer verilecektir.

Protez-Ortez alanında çalışan rehabilitasyon ekibini bir araya getirerek bilimsel paylaşımlar yanında, sosyal birliktelikleri de güçlendirmeyi amaçladığımız “Uluslararası Katılımlı 9. Ulusal Protez Ortez Kongresi”nde siz değerli katılımcılarla birlikte olmaktan mutluluk duyacağız.

En içten saygı ve sevgilerimizle,



Prof. Dr. Fatih Erbahçeci

Türkiye Protez- Ortez Bilim Derneği Başkanı

Geri