32. Ulusal Nefroloji, Hipertansiyon, Diyaliz ve Transplantasyon Kongresi
  
  Antalya / Belek
  21-25.EKİM,2015
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Belek
TARİH   21-25.EKİM.2015
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türk Nefroloji Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Sueno Otel & Kongre Merkezi
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Serenas Turizm & GL Events
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.nefroloji2015.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Türk Nefroloji Derneği’nin 32. Ulusal Nefroloji, Hipertansiyon, Diyaliz ve Transplantasyon Kongresi ile Türk Nefroloji, Diyaliz ve Transplantasyon Hemşireleri Derneği’nin 25. Ulusal Böbrek Hastalıkları, Diyaliz ve Transplantasyon Hemşireliği Kongresi, 21 - 25 Ekim 2015 tarihleri arasında Sueno Otel & Kongre Merkezi, Belek, Antalya’da gerçekleştirilecektir. Kapsadığı başlıklar açısından her yıl ülkemizde en çok tercih edilen toplantı olma özelliğindeki kongremiz, bu yıl da sizlerin yoğun desteğini beklemektedir.

Kongremizde derneğimizin çalışma grupları ve siz değerli hekim ve hemşirelerin önerileri doğrultusunda hazırlanan olan nefroloji, hipertansiyon, diyaliz ve transplantasyon ile ilgili güncel ve tartışmalı konuları kapsayan zengin bir bilimsel program çok değerli yerli ve yabancı bilim insanları tarafından sunulacaktır. Diyaliz Hekimlerinden, Diyaliz Hemşireleri,İç Hastalıkları Uzmanları, Nefroloji Yan Dal Araştırma Görevlileri ve Nefrologlara kadar her düzeydeki katılımcının beklentisini karşılayacağını umduğumuz kongremizin, sizlerin yoğun katılımı ve aktif katkılarıyla değer kazanacağını düşünüyorum.

Kongre ve toplantılarımıza bugüne kadar göstermiş olduğunuz ilgi ve desteğin artarak devamını bekliyor ve Türk Nefroloji Derneği Yönetim Kurulu adına en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Prof. Dr. Turgay ARINSOY
Kongre Başkanı

Geri