6. Nörolojik Yoğun Bakım Sempozyumu
 
  
  Muğla / Marmaris
  15-18.EKİM,2015
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Muğla / Marmaris
TARİH   15-18.EKİM.2015
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türk Nöroloji Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Grand Yazıcı Club Turban Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Flap Tour
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://nyb2015.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Türk Nöroloji Derneği’nin düzenleyeceği 6. Nörolojik Yoğun Bakım Sempozyumu’na sizleri davet etmekten mutluluk duyuyoruz.
Önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de ilgi göreceğine inandığımız 1 günlük “Kardiyopulmoner Resusitasyon Kursu” ve “Nörolojik Yoğun Bakım Hemşireliği” kurslarına ek olarak bu kez 1 günlük “Nöroyoğun Bakımda Ultrason Kursu” sempozyumun hemen öncesindeki gün gerçekleştirilecektir.

Uygulama ağırlıklı ve interaktif yapılacak olan kurslara katılım sınırlı sayıda olacağı için meslektaşlarımızın müracaatlarını geciktirmemelerinde yarar olduğunu ve bu yıl Nöroyoğun Bakım
Sempozyumu ile “3. Nörolojik Hastalıklarda Nutrisyon Kursu”nun yine entegre edilmiş olduğunu ve bu kursun da sempozyumun bir gün öncesinde gerçekleşeceğini hatırlatırız.

Bu sempozyum kapsamında eğitim kursları, paneller ve konferanslar yurtiçi ve yurtdışından yüzün üzerinde bilim insanı tarafından yapılacaktır. Mütevazi sosyal programımızın nöroyoğun bakıma gönül verenlerin kaynaşması için sıcak bir ortam sağlayacağına inancımız sonsuzdur. Sempozyumda görüşmek üzere…

Türk Nöroloji Derneği Nöroyoğun Bakım Bilimsel Çalışma Grubu
Nörolojik Yoğun Bakım Sempozyumu Düzenleme Komitesi
Dr. Mehmet Akif Topçuoğlu Dr. Hadiye Şirin Dr. Ethem Murat Arsava

Geri