12. Metabolik Sendrom Sempozyumu
 
  
  Muğla / Bodrum
  3-6.EYLÜL,2015
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Muğla / Bodrum
TARİH   3-6.EYLÜL.2015
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Metabolik Sendrom Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Bodrum Hilton Türkbükü Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Figür Kongre
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://metsend2015.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Metabolik Sendrom Derneği tarafından “12. Metabolik Sendrom Sempozyumu“ 3-6 Eylül 2015 tarihleri arasında Bodrum Hilton Türkbükü Hotel’de düzenlenecektir.

Her yıl düzenlenen sempozyumumuz, mesleki ve bilimsel açıdan son gelişmelerin konuşulması ve tartışılması için ilgili tüm meslektaşlarımızı bir araya getirmeyi hedefleyen önemli bir platformdur.

Önceki sempozyumlarımızdan aldığımız geri bildirimler ve sonrasında sizlerden gelen öneriler doğrultusunda kapsamlı bir bilimsel program hazırlamaya çalışıyoruz.

Sempozyumumuzdaki ana konularımız; diabetes mellitus, hipertansiyon, dislipidemi ve obezite olacaktır. Ayrıca metabolik sendromla bağlantılı ateroskleroz, kalp yetersizliği ve aritmi gibi kardiyak problemler tartışılacak, proteinüri, hepatosteatoz ve polikistik over gibi insulin direnci zemininde gelişebilen değişik patolojiler için de oturumlarımız olacaktır.

Kongre katılımlarıyla ilgili çeşitli zorlukların yaşandığı son iki yıldır Metabolik Sendrom Sempozyumlarına katılımların katlanarak artması ve siz değerli meslektaşlarımızdan aldığımız çok olumlu geri bildirimler bizi daha da iyisini gerçekleştirmeye teşvik ediyor. Yeni ve güncel her bilgiyi paylaşmak amacıyla çıktığımız bu yolda sizlerin desteği gücümüzün kaynağını oluşturmaktadır. 12. Metabolik Sendrom Sempozyumu için de katılımlarınızı bekliyor, 3 - 6 Eylül 2015 tarihleri arasında Bodrum’un eşsiz atmosferinde yeniden buluşmak dileğiyle sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

Prof. Dr. Aytekin Oğuz
Düzenleme Kurulu Adına

Geri