25. Ulusal Patoloji Kongresi ve 6. Ulusal Sitopatoloji Kongresi
  
  Bursa
  14-17.EKİM,2015
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Bursa
TARİH   14-17.EKİM.2015
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Patoloji Dernekleri Federasyonu
-Türk Patoloji Derneği
-Sitopatoloji Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Burkon Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.patoloji2015.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Sayın Meslektaşlarımız,

Sizleri Patoloji Dernekleri Federasyonu, Türk Patoloji Derneği ve Sitopatoloji Derneği işbirliği ile 14-17 Ekim 2015 tarihleri arasında Bursa Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan 25. Ulusal Patoloji Kongresi ve 6. Ulusal Sitopatoloji Kongresi'ne davet etmekten onur duymaktayız.

Federasyonumuz ve derneklerimiz her yıl verimli ve başarılı kongreler gerçekleştirmek için yoğun çaba harcamaktadır. Şüphesiz ki kongrenin başarısını gösteren en önemli unsur, siz değerli meslektaşlarımızın maksimum katılımı ve memnuniyetini sağlayabilmektir.

Kongre bilimsel programı, kongre düzenleme kurulu ve çalışma grupları ile birlikte oluşturulacaktır. Bilimsel programda; kurs, panel, konferans ve olgu sunumları yer alacak, alanında başarılı konuk konuşmacılar da bilgi ve deneyimlerini sizlerle paylaşacaklardır.

Ekonomik şartlar göz önünde bulundurularak kayıt ve konaklama ücretlerinin sizlerin katılımlarını kolaylaştırmak ve teşvik etmek amacı ile minimum seviyede tutulmaya gayret edilmiştir.
Kongremizi tarihi ve doğal güzellikler eşliğinde en verimli şekilde gerçekleştirmek üzere sizlerle yeşil Bursa'da buluşmayı diliyoruz.




Prof. Dr. Büge Öz
Türk Patoloji Derneği

Geri