1. Kardiyovasküler Akademi Kongresi
 
  
  Girne / K.K.T.C.
  9-13.EYLÜL,2015
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Girne / K.K.T.C.
TARİH   9-13.EYLÜL.2015
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Kardiyovasküler Akademi Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Acapulco Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Global Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.kvak2015.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarım,

1 . Kardiyovasküler Akademi Derneği kongresi 09 – 13 Eylül tarihleri arasında KKTC Acapulco Otel'de düzenlenecektir.

Kongremizin ana hedefi kardiyovasküler hastalıklar alanında karşılaştığımız mesleki ve tıbbi sorunlarımızı olgularla tartışmak, alanımızdaki klinik araştırma, yeni gelişmeler ve kılavuzların pratiğimizdeki karşılığını yansıtmak olacaktır.

Kongremizde yer alan 12 olgu bazlı oturumda gerçek hayatta tanı ve tedavi kararları verirken zorlandığımız konuları beraberce tartışacak, 6 konferansta bu yıl içerisindeki yeni gelişmeleri değerlendirecek ve 4 kursta pratiğimizi geliştireceğiz.

Kardiyovasküler Akademi Derneği olarak temel hedeflerimiz arasında kardiyoloji camiasının geleceği olan gençleri bu alandaki usta öğretim üyeleri ile buluşturmak yer almaktadır. Bu amaçla kongremizdeki oturumlarda konuşmacı önceliği kardiyovasküler alanda çalışan genç hekimlere verilmiştir.

Aynı zamanda, kısa süre içerisinde bildiri olarak olgu sunumlarınızı kabul etmeye başlayacağız. Kongre sonrasında bu bildirilerin yeni dergimiz International Journal of Cardiovascular Academy'nin ek sayısında yayınlanacağını şimdiden hatırlatıyoruz.

İlk kongremizde sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.

Saygılarımızla,

Prof. Dr. Oktay Ergene
Kardiyovasküler Akademi Derneği Başkanı

Geri