17. Ulusal İç Hastalıkları Kongresi
 
  
  Antalya / Belek
  14-18.EKİM,2015
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Belek
TARİH   14-18.EKİM.2015
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türk İç Hastalıkları Uzmanlık Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   Sueno Deluxe Otel & Kongre Merkezi
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Serenas Turizm & GL Events
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://ichastaliklari2015.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli meslektaşlarım,

2015 – 17. Ulusal İç Hastalıkları Kongresi, Türk İç Hastalıkları Uzmanlık Derneği tarafından 14 – 18 Ekim 2015 tarihleri arasında Sueno Deluxe Otel & Kongre Merkezi Belek, Antalya’da gerçekleştirilecektir. Bilimsel kongreler içinde en fazla ilgi çeken ve takip edilen kongremize her yıl olduğu gibi bu yıl da 3250’yi aşkın sayıda hekim arkadaşımızın katılımını beklemekteyiz.

Kongremizde İç Hastalıkları Kliniklerindeki çok önemli ve ilgi çeken konuların yanısıra, olgular eşliğinde sık karşılaşılan problemlere ve kronik hastalıklara yaklaşım ile birlikte tıptaki yeni gelişmeler gözden geçirilecektir. Konuşma konuları titizlikle ve güncel ihtiyaçları karşılayacak şekilde bir komite tarafından oluşturulmuştur. Organizasyon komitesinin önceliği, katılımcılara geniş konu ve alanlarında deneyimli konuşmacılar tarafından oluşturulmuş olan bilimsel programı kaliteli bir şekilde sunmaktır. Son gelişmelere ilişkin konferanslar, iç hastalıklarında kanıt-hastalık ilişkisi oturumları, klinik ve laboratuvarlardaki güncel konuları içeren sempozyumlar, programın ana başlıklarını oluşturacaktır.

Kongre bilimsel programı yanında sosyal program olarak da keyifle vakit geçireceğinize inandığımız kongremizde sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Saygılarımla,

Prof. Dr. Serhat ÜNAL
Türk İç Hastalıkları Uzmanlık Derneği
Yönetim Kurulu Başkanı

Geri