8. Ulusal Spor Bilimleri Öğrenci Kongresi
 
  
  Mersin
  14-16.MAYIS,2015
     
KATEGORİ  
Öğrenci Kongreleri
YER   Mersin
TARİH   14-16.MAYIS.2015
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Spor Bilimleri Derneği
-Mersin Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu

ETKİNLİK MERKEZİ   Mersin Üniversitesi Prof.Dr. Uğur Oral Kültür Merkezi
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://osbk2015.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Spor bilimlerine gönül veren değerli öğrenciler,

“Gelecek Sizsiniz!” temasından hareketle; Spor Bilimleri Derneği’nin sahipliğinde “8. Ulusal Spor Bilimleri Öğrenci Kongresi” 14-16 Mayıs 2015 tarihleri arasında; “bilimin ve çağdaşlığın ışığında bir üniversite” vizyonu sergileyen Mersin Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nun ev sahipliğinde düzenlenecektir.

Geleneksel hale gelen bu kongrenin, bugüne kadar farklı üniversitelerde düzenlenerek, genç spor bilimcilerin yetiştirilmesinde önemli katkıları olmuştur. Bu yönüyle spor bilimlerinin geleceği açısından yeni ve genç araştırmacıları teşvik ederek onların katılımı yönünde önemli yararlar sağladığı inancındayız.

Mersin Üniversitesi’nde düzenlenecek olan “8. Ulusal Spor Bilimleri Öğrenci Kongresi”nin lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin katılımıyla beden eğitimi ve spor bilimleri alanında uğraş veren genç araştırmacılarımıza, uygulayıcılarımıza ve yöneticilerimize yeni ufuklar açmasını ve spor bilimleri açısından bir dönüm noktası olmasını beklemekteyiz.

Spor alanına gönül veren genç bilim insanlarını, araştırma ve projeleriyle kongremize değer katmaları için tarih ve deniz kokan doğasıyla, sıcak havası ve insanlarıyla Akdeniz’in incisi olan Mersin’e ve Mersin Üniversitesi’ne bekliyor, esenlikler diliyorum.

Saygılarımla,


Prof. Dr. Murat ÖZEREN

Kongre Başkanı

Geri