Yalova Üniversitesi 2. Uluslararası İşletme Öğrencileri Kongresi (UİÖK)
  
  Yalova
  15-16.MAYIS,2015
     
KATEGORİ  
Öğrenci Kongreleri
YER   Yalova
TARİH   15-16.MAYIS.2015
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Yalova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

ETKİNLİK MERKEZİ   Yalova Termal Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://icobs.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Yurt içi ve yurt dışındaki üniversitelerin işletme öğrencilerine yönelik Uluslararası İşletme Öğrencileri Kongresi (UİÖK), Yalova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından 15-16 Mayıs 2015 tarihleri arasında Yalova’da düzenlenecektir. Bu alanda ikinci kez düzenlenecek olan bu kongre ile üniversite öğrencilerine akademik çalışma yapma ve çalışmalarını paylaşacakları bir tartışma platformu oluşturma amacı güdülmektedir. İşletme lisans ve yüksek lisans öğrencilerine açık olan bu kongreye bildiri göndererek ya da dinleyici olarak katılmak mümkündür.

Kongreye katılmak isteyen tüm öğrencilerin ICOBS Yazım Kılavuzu doğrultusunda İngilizce ya da Türkçe olarak hazırlayacakları ampirik ve teorik genişletilmiş özet çalışmalarını, 20 Mart 2015’e kadar kongre eposta adresine (icobs@yalova.edu.tr) göndermeleri gerekmektedir. Hakem değerleme sürecinden sonra kongrede sunulmak üzere kabul edilen bildiriler Kongre web sitesinde ilan edilecektir.

En İyi Bildiri Ödülleri’ne aday olacak katılımcıların bildirini tam metin olarak 01 Mayıs 2015’e kadar kongre eposta adresine göndermeleri gerekmektedir. Ekte genişletilmiş özet ve tam metin bildiriler için yazım kılavuzunu bulabilirsiniz. Bildiri başvuruları ve En İyi Bildiri Ödülleri hakkında daha fazla bilgi almak için kongre sayfamızı (www.icobs.org) ziyaret edebilir ya da kongre sekretaryamızla (icobs@yalova.edu.tr) irtibata geçebilirsiniz.

Uluslararası İşletme Öğrencileri Kongresi’ne yurt içi ve yurt dışından tüm üniversite öğrencileri, öğretim üyeleri, kamu ve özel sektör temsilcileri davetlidir. Kongre ile daha detaylı bilgiye kongre web sayfasından ulaşabilirsiniz: www.icobs.org

UİÖK Organizasyon Komitesi

Geri