11. Uluslararası Türk Omurga Kongresi
 
 
  11th International Turkish Spine Congress
  İzmir / Çeşme
  29.NİSAN-3.MAYIS,2015
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   İzmir / Çeşme
TARİH   29.NİSAN-3.MAYIS.2015
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türk Omurga Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Sheraton Çeşme Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Topkon Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.spinecongress2015.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Arkadaşlarım ve Meslektaşlarım,

XI. Uluslararası Türk Omurga Kongresi’ni 1990 yılı Mayıs ayında İzmir Çeşme'de düzenlemiştik. 25 yıl sonra sizleri tekrar Çeşme’de XI. Uluslararası Türk Omurga Kongresi’nde ağırlamaktan onur duyacağız.

Birlikte geçirdiğimiz 10 kongremiz boyunca omurga cerrahisinin efsane isimlerini dinleme ayrıcalığına sahip olduk. RB Winter, E Luque, J Dubousset bu efsane isimlerden bazılarıydı.

XI. Uluslararası Türk Omurga Kongresi, travma, tümör, dejeneratif koşullar ve omurga enfeksiyonları konuları üzerine odaklanacaktır. Deformiteler her kongremizde olduğu gibi yine ana konularımız arasında yer alacaktır.

Kongremiz yerel ve uluslararası omurga uzmanlarını bir araya getirerek yüksek kaliteli bir eğitim olanağı sağlayacaktır.

Kanıta dayalı eğitim oturumlarında hasta değerlendirmeleri, tedavi ve sonuçları, komplikasyonlar, maliyet - etkinlik analizi ile ilgili gerçekleştireceğimiz gündem tartışmalarımız ve açık oturumlarımız kongre boyunca katılımcılarımızın süregelen mesleki gelişim ihtiyaçlarını karşılayacaktır.

Katılımcılarımızın, Ege’nin incisi İzmir’in eşsiz bir köşesi olan Çeşme’ de keyifli bir kongre geçirme fırsatı bulacağınızı umuyoruz.

2015 yılında gerçekleşecek olan XI. Uluslararası Türk Omurga Kongresi’ne katılmanızı umut eder, saygılarımı sunarım.

Prof. Dr. Haluk Berk
Kongre Başkanı

Kongre Sekreterleri
Prof. Dr. Esat Kıter
Doç Dr. Halil İbrahim Seçer

Geri