40. Yıl Akciğer Günleri
 
  
  Bursa / Uludağ
  5-8.MART,2015
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Bursa / Uludağ
TARİH   5-8.MART.2015
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Uludağ Üniversitesi Tıp Fak. Göğüs Hastalıkları AD.
-Akciğer Hastalıkları Araştırma ve Yardım Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   Grand Yazıcı Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Conmark Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://akcigergunleri2015.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı’nın; Akciğer Hastalıkları Araştırma ve Yardım Derneği’nin katkılarıyla beş yılda bir düzenlediği kongrelerin beşincisi ‘‘40. Yıl Akciğer Günleri’’ adı ile 5 -8 Mart 2015 tarihleri arasında Bursa Uludağ Grand Yazıcı Otel’de yapılacaktır. Kongremize tüm meslektaşlarımızı davet etmekten kıvanç duymaktayız.

Kongremizde paneller, konferanslar, serbest bildiriler ve sahada çalışan meslektaşlarımızın karşılaştıkları vakalarla ilgili, uzmanıyla söyleşi oturumlarına yer verilecektir.

Kongre programımızın amacı, Göğüs Hastalıkları alanındaki yenilikleri kapsamlı bir gündem ile tartışmak, öne çıkan konuları irdelemek ve konu ile ilgili farklı disiplinler arasında görüş alışverişinde bulunmaktadır. Bu görüş alışverişleri yurt içi ve yurt dışından gelecek değerli bilim insanlarının katılımı ile sorunlara ortak bir çözüm oluşturmamız için zemin hazırlayacaktır.

Yoğun bilimsel programların yanı sıra ilgi duyulan konuların bire bir görüşülebileceği, bir sosyal ortam paylaşacağımıza inandığımız kongremizde tüm katılımcılara başarı dolu, verimli bir kongre dileriz.

“40. Yıl Akciğer Günleri” kongresinde Bursa’da buluşmak ümidiyle sevgi ve saygılar sunarız.


KONGRE EŞ BAŞKANI
Prof.Dr. Ercüment EGE

KONGRE EŞ BAŞKANI
Prof.Dr. Mehmet KARADAĞ

Geri