Sağlıklı Su Yönetimi Kongresi
 
  
  Erzurum
  3-5.HAZİRAN,2015
     
KATEGORİ  
Sağlık
YER   Erzurum
TARİH   3-5.HAZİRAN.2015
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Erzurum Halk Sağlığı Müdürlüğü
-Atatürk Üniv. Mühendislik Fak. Çevre Mühendisliği Bölümü

ETKİNLİK MERKEZİ   Polat Renaissance Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   FTS Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.suyonetimikongresi2015.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarım,

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Erzurum Halk Sağlığı Müdürlüğü ile Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü tarafından Sağlık Bakanlığının katkılarıyla 03 – 05 Haziran 2015 tarihlerinde Renaissance Polat Hotel Erzurum’da düzenlenecek olan “SAĞLIKLI SU YÖNETİMİ KONGRESİ” ne sizleri davet etmekten onur duyarım.

Sağlıklı Su Yönetimi Kongresi’nde tartışılacak konuların; sağlık hizmetlerinin yürütülmesi sırasında karşılaşılacak sorunlara ışık tutması, değişen çevresel koşullar altında ülkemizde ortaya çıkabilecek olan sağlık sorunlarına önlem alınmasına yol göstermesi en büyük dileğimizdir.

Su, yaşamın ve sağlığın vazgeçilemez bir unsurudur. Sağlık açısından belirli temel kriterleri taşımayan su da toplumlar için hastalık kaynağı olabilmektedir. Bu temel bakış açısı ışığında Çevre Mühendisliği, Kimya, Biyoloji, Tıp ve özel sektörün sağlıklı su üretme/sunma konusundaki deneyim ve birikimlerini paylaşabileceği ve tüketiciye en ideal suyun nasıl sunulabileceğinin irdeleyeceği bir Kongre düzenlemeyi amaçladık.

Kongre’ye; Halk Sağlığı Müdürlüklerine bağlı Laboratuvarlardan, Çevre Sağlığı, Bulaşıcı Hastalıklar ve Kontrol Programları Şubelerinden, Üniversitelerin içme ve kullanma sularının temini, arıtımı, ambalajlanması, teknolojisi ve sağlığa etkileri konularıyla ilgilenen akademik birimlerinden, Bakanlıklarımızın su ve sağlıkla ilgili yönetim birimlerinin ilgili daire başkanlıklarından, belediyelerin su temini ve yönetiminden sorumlu birimlerinden ve konuyla ilgilenen diğer kamu kurum/kuruluşları ve özel sektörden katılımcılar olması beklenmektedir.

Su alanında yaşanan gelişmelerin de paylaşılacağı bu bilimsel şölenin en verimli şekilde gerçekleştirilmesi için siz değerli meslektaşlarımızı Sağlıklı Su Yönetimi Kongresi’ne davet etmekten onur duyuyoruz.

Kongre Eş Başkanı
Prof. Dr. Hikmet Koçak

Kongre Eş Başkanı
Prof. Dr. Seçil Özkan

Geri