23. Kalite Kongresi
  
  İstanbul
  17-19.KASIM,2014
     
KATEGORİ  
Kalite
YER   İstanbul
TARİH   17-19.KASIM.2014
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türkiye Kalite Derneği (KalDer)
ETKİNLİK MERKEZİ   İstanbul Kongre Merkezi
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.kalitekongresi.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Tam 23 yıldır, mükemmellik anlayışını içselleştirmiş, kurumsal ve bireysel olarak sağlam bir kültüre, yaşam biçimine dönüştürmüş birçok kurumun birikimlerini sizlerle Kalite Kongreleri aracılığıyla paylaşıyoruz. Kalite Kongreleri yıllar boyunca geniş kitlelerin ilgisini kazanmış, yerli yabancı sayısız uzman konuşmacı ve katılımcı ağırlamıştır.

Avrupa’da alanının en büyük kongresi olma başarısını elde eden bu paylaşım platformu her yıl yeni konularla Türk İş Dünyasının gündemini belirlerken, yönetim bilimleri ve yeni yaklaşımlarla ilgili bir “vizyon merkezi” haline gelmiştir.

Kalite Kongresi, “kalite kavramını” dar anlamından daha öteye taşıyarak “müşteri, toplum, sermayedar ve tüm paydaşların beklentilerini karşılamak hatta aşmak” anlayışının yaygınlaşmasında önemli katkılarda bulunmuş ve hala bulunmaya devam etmektedir.Ülkemiz için, kurumlarımız için ve profesyoneller için yeni ufuklar açacak bu paylaşım ortamında bulunmak, sizlere eşsiz bir kıyaslama ortamı sağlayacağı gibi; yeni fikir ve öngörüleri de paylaşma imkânı vermektedir.

Diğer yandan Kalite Kongresi’nde “yönetim kalitesi” kavramını genetiğine işlemiş kurumlar ve temsilcilerle bir arada bulunmave kurumsal olarak temsil edilme yönünde çok sayıda fırsat da sunulmaktadır.Sizleri bu fırsatlardan yararlanmak, bu paylaşım ve kıyaslama ortamında bulunmak ve yeni ufuklara yelken açmak için 23. KaliteKongresi’ne davet ediyoruz.

A.Hamdi DOĞAN
KalDer Yönetim Kurulu Başkanı

Geri