17. Türk Tarih Kongresi
 
 
  17th Turkish Congress of History
  Ankara
  15-19.EYLÜL,2014
     
KATEGORİ  
Kültür ve Tarih
YER   Ankara
TARİH   15-19.EYLÜL.2014
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türk Tarih Kurumu Başkanlığı
ETKİNLİK MERKEZİ  
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://sempozyum.ttk.gov.tr/2014-tr-sempozyum8.html
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Birincisi 1932 yılında, Kurumumuzun kurucusu Atatürk’ün koruyucu başkanlığı altında başlatılan, Türk ve Türkiye tarihine ait orijinal bildirilerin sunulduğu Türk Tarih Kongrelerinin XVII’ncisi 15-19 Eylül 2014 tarihleri arasında Ankara’da yapılacaktır.

Tarihin ilk devirlerinden itibaren Türk ve Türkiye tarihi ile ilgili Anadolu, Balkanlar, Kafkaslar, Orta ve Uzak Doğu ile Afrika sahalarında, tarih ve tarihle ilintili olmak üzere; sosyoloji, hukuk, bilim-teknoloji, eğitim, iktisat, iletişim, sanat ve arkeoloji konularında bildiriler kabul edilecektir.

Kongre’ye orijinal bir bildiri ile katılmak isteyen sayın meslektaşlarımızın online başvuru formunu doldurarak 100-150 kelimelik bildiri özetiyle birlikte 31 Aralık 2013 tarihine kadar göndermelerini rica ederiz.

Bildiri özetleri, Kongre Hazırlık Komitesi tarafından değerlendirilecek, kabul edilen makaleler web sitemiz üzerinen ilan edilecektir. Son başvuru tarihinden sonra gelen veya bildiri özetleri bulunmayan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. Bildirilerin tam metinlerinin ise 1 Mart 2014 tarihine kadar gönderilmesi gerekmektedir.

Saygılarımla. Ankara

Türk Tarih Kurumu Başkanı, Prof. Dr. M. Metin HÜLAGÜ

Geri