8. Aile Hekimliği Güz Okulu
  
  Antalya / Belek
  24-28.EYLÜL,2014
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Belek
TARİH   24-28.EYLÜL.2014
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türkiye Aile Hekimliği Vakfı (TAHEV)

ETKİNLİK MERKEZİ   Titanic De Luxe Belek Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   DMR Kongre
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.guzokulu2014.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız ;

Öncelikle 25-29 Eylül 2013 tarihleri arasında düzenlenen ‘’7. Aile Hekimliği Güz Okulu’’nun önceki kongrelerimizin başarı çıtasını yükselterek sonuçlanmasından duyduğumuz kıvanç ve mutluluğu paylaşmak istiyoruz. Bu mutluluk ve motivasyon ile ‘8. Aile Hekimliği Güz Okulu’ için çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz.

Aile Hekimliği kavramı ülkemizde yapılan sağlık reformlarının en önemlilerinden biridir. Aile hekimliği uygulaması; yurt çapında yaygınlaşmış, aile hekimlerinin sorumlulukları artmış ve dolayısıyla eğitim ihtiyacı da artmıştır. Aile Hekimliğinin; birey ve ailelere sürekli ve çok yünlü sağlık hizmeti veren; biyolojik, klinik ve davranış bilimleriyle iç içe olan; akut ve kronik hastalıkların tedavi edilmesine ek olarak, hastalıkların gelişmesini önlemek amacıyla düzenli sağlık taramalarını gerçekleştiren ve sağlıkla ilgili konularda danışmanlık hizmeti de sağlayan önemli bir birim olmasından yola çıkarak düzenlenen eğitim programımızda ; katılımcıların farklı ilgi alanları ve gereksinimleri doğrultusunda birinci basamakta sık karşılaşılan klinik sorunları kapsayan panel, konferans, vaka tartışması, uzmana danış, kurs, çalıştay, sözlü ve poster bildiri tartışması oturumlarında; önceki yıllardaki gibi bu yıl da farklı uzmanlık alanlarından öğretim üyeleri ve aile hekimliği akademisyenleri işbirliği içinde aile hekimlerinin ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışacaklardır.

Sizleri 24-28 Eylül 2014 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek olan ‘’8. Aile Hekimliği Güz Okulu’’nda ihtiyaçlarımız olan konularda eğitim almak; ilgimiz doğrultusunda konferanslara girmek, interaktif katılacağımız panellerde söz söylemek, sözlü ve poster bildirileri ile bakış açımızı genişletmek ve sosyal programlarımızda bir nebze olsun nefes alıp rahatlayabilmek için aramızda görmekten mutluluk ve onur duyacağız.

Düzenleme Kurulu adına;


Doç. Dr. Mehmet SARGIN
Güz Okulu Kongre Genel Sekreteri
TAHEV Yönetim Kurulu Başkanı

Prof. Dr. Hüseyin Avni ŞAHİN
Güz Okulu Kongre Başkanı

Geri