Değerlerine Sahip Çıkan 1. Ulusal Çocuk Kongresi
 
  
  Balıkesir / Ayvalık
  9-10.HAZİRAN,2014
     
KATEGORİ  
Eğitim
YER   Balıkesir / Ayvalık
TARİH   9-10.HAZİRAN.2014
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Balıkesir Valiliği
-Balıkesir Büyükşehir Belediyesi
-T.C. Milli Eğitim Bakanlığı
-Balıkesir Üniversitesi

ETKİNLİK MERKEZİ   Balıkesir Üniversitesi Ayvalık Meslek Yüksekokulu
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://ulusalcocukkongresi.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Kongrenin esas amacı; ortaokul öğrencilerimizin, ilgi alanları doğrultusunda çalışmalarını teşvik etmek, değer üretmek ve ortak değerlerimize bilimsel yaklaşımlar getirmek, kültürel değerlerimizin yaygınlaştırılması ve farklı illerimizden gelen öğrencilerimiz için bir akran buluşması ortamı oluşturularak yaşıtlarının ilgi alanlarındaki çeşitlilik üzerinde bir farkındalık oluşturmaktır.

Kongre konuları, öğrencilerimizin ufuklarında bir kısıtlama olmaması açısından genel bir sınırlandırmaya tabi tutulmamakla birlikte “Değerler” teması içindeki kavramlara uygun olması kongreye uygunluk açısından yerinde olacaktır. Özellikle doğruluk, dürüstlük, selamlaşma, sevgi-saygı, paylaşma, fedakarlık dostluk, empati, tarih bilinci, cesaret, çevre bilinci ve birlikte yaşama kültürü gibi kavramlar kongremizin ana temalarını oluşturmaktadır.

Kabul edilen bildiriler "Kongre Kitabı"nda basılacak ve katılımcılara kayıt sırasında verilecektir. Kongre dili Türkçe olup, katkılarınızı ve katılımınızı bekler çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz.

Düzenleme Kurulu

Geri