2. Mezopotamya "Çocukluk Dönemi Odyoloji ve Kulak Burun Boğaz Sorunlarına
  Yaklaşım” Sempozyumu
 
  
  Şanlıurfa
  30-31.MAYIS,2014
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Şanlıurfa
TARİH   30-31.MAYIS.2014
DÜZENLEYEN KURULUŞ   İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi KBB Anabilim Dalı

ETKİNLİK MERKEZİ   Nevali Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Motto Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.istanbulodyoloji.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarım,

Bilindiği üzere son yıllarda, hem ülkemizde hem de dünyada önleyici sağlık hizmetleri ve tarama programları öne çıkmaktadır. Bu programların yürütülmesi, sağlıklı sonuçlar elde edilebilmesi için; multidisipliner bakış açısı son derece önem kazanmaktadır.

Bireylerin, topluma entegrasyonunda son derece önemli olan; iletişim, işitme, tarama programları ve pediatrik KBB hastalıklarının tartışılacağı sempozyumumuzda, alanda çalışan meslektaşlarımızla birlikte olmaktan onur duyacağız.

Alanında yetkin bir çok konuşmacının bulunacağı sempozyumumuzda; Güneydoğu Anadolu bölgesinde çalışan KBB Uzmanları, Aile hekimleri, Odyolog, Odyometrist ve Pediatristler ile Özel Eğitim Öğretmenleri ile birlikte, Çocuklardaki Odyoloji, KBB, Dil ve Konuşma Bozuklukları konusunda son bilimsel gelişmeler tartışılacaktır. Ayrıca Sempozyumumuz sırasında “Yenidoğan İşitme Taraması Kursu” düzenlenecek ve katılımcılara sertifika verilecektir.

Bölgede İkincisini düzenlediğimiz “Çocukluk Dönemi Odyoloji ve Kulak Burun Boğaz sorunlarına Yaklaşım” Sempozyumumuzun bilimsel olarak doyurucu, sosyal etkinliklerle dostlukların kurulduğu ve pekiştirildiği bir toplantı olmasını diliyorum…



Prof. Dr. Özgün ENVER

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı

KBB Anabilim Dalı Başkanı

Sempozyum Başkanı

Geri