İKON 2014 "1. Uluslararası Katılımlı İstanbul Aile Hekimliği Derneği Kongresi"
 
  
  Antalya / Belek
  8-11.MAYIS,2014
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Belek
TARİH   8-11.MAYIS.2014
DÜZENLEYEN KURULUŞ   İstanbul Aile Hekimliği Derneği (İSTAHED)

ETKİNLİK MERKEZİ   Maritim Pine Beach Resort Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Cnidus Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.ikon2014.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

İstanbul'da 2010 yılında Aile Hekimlerini birleştirmek, Aile hekimliğini bizler ve toplum için kaliteli hale getirmek, yaşanabilir ve yaşatılabilir bir meslek olmasını sağlamak amacı ile derneğimiz İSTAHED'le yola çıktık. Bu amaçla uygulamadaki eksiklikleri görerek gerek hizmet içi eğitimle, gerek paneller veya toplantılarda gerekse hukuksal mücadele ile bu eksiklikleri telafi etmeye, engelleri ortadan kaldırmaya çalıştık. Siz değerli meslektaşlarımızın sorunlarını dinlemekle kalmayıp her platformda sorunları ortaya koyduk; çözüm önerilerimizi sunduk.

İSTAHED olarak mesleğimizi ilgilendiren bir çok konuda uzman konuşmacıların katılımı ile gerçekleşecek olan bir kongre yapmayı arzuladık. Bu ilk kongremize, İSTAHED kongresine, İKON 2014'e sizleri davet etmenin mutluluğu ve heyecanı içindeyiz.

Kongremizde en çok merak edilen ve gereksinimlere hitap eden konularla ilgili katılabileceğiniz konferanslar, aktif katılabileceğiniz paneller, bilgi ve bakışınızı değiştirebilecek poster bildirilerine yer veriyoruz. Ayrıca zengin bilimsel programının yanı sıra Antalya'da düzenlenecek olan İKON 2014'ün sosyal programı da sizlere bir nebze nefes aldıracaktır.

İKON 2014 ile tüm meslektaşlarımızı Antalya'da ağırlamaktan onur duyacağımızı belirtmek istiyoruz.

Saygılarımla,

Dr. H. Esin ŞENER
Çekmeköy 75. Yıl ASM 34.16.007
İstanbul Aile Hekimliği Derneği (İSTAHED)
Yönetim Kurulu Başkanı


Geri