Trakya Üniversitesi 1. Kadın Doğum Günleri
 
  
  Edirne
  25-26.NİSAN,2014
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Edirne
TARİH   25-26.NİSAN.2014
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Trakya Üniv. Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum AD

ETKİNLİK MERKEZİ   Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Address Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.edirnekadindogumgunleri.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarım,

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalının 25-26 Nisan 2014 tarihlerinde üniversitenin Balkan Kongre Merkezinde düzenlediği Trakya Üniversitesi 1.Kadın Doğum Günleri’ne davet etmekten onur duymaktayım.

Kadın Doğum konusunda güncel bilgileri kendi alanlarında bilgi ve deneyim sahibi olan değerli konuşmacılar aracılığıyla sizlerle paylaşmak bizleri mutlu kılacaktır. Ayrıca perinataloji alanında her biri bir değer olan Balkan ülkelerinden gelen konuşmacılarımızın katılımının ve diğer branşlarda deneyimli hekimler tarafından uygulanacak canlı cerrahi girişimlerin olması ile organizasyon daha da zenginleşecektir. Tüm meslektaşlarımızı bu toplantıya katılmaya ve deneyimleri paylaşmaya davet ediyoruz.

Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi’nde 25-26 Nisan 2014 tarihleri arasında yapılacak olan bu donanımlı organizasyon hem bölge için, hem de katılımcılar için faydalı olacaktır. Ayrıca gerçekleşecek sosyal gezi ile bölgenin zengin tarihi dokusunu tanıma fırsatı yakalanacaktır.

Bilimi, etik ve deontolojik değerleri, sevgi ve saygıyı ön planda gördüğümüz bu organizasyonda sizleri görmekten mutlu olacağız.

dr-fusun-varol

Prof. Dr. Füsun Varol

Kongre Başkanı

Geri