6. Uluslararası Psikofarmakoloji Kongresi & 2. Uluslararası
  Çocuk ve Ergen Psikofarmakolojisi Sempozyumu
 
 
  6th International Congress on Psychopharmacology & 2nd International Symposium on Child and Adolescent Psychopharmacology
  Antalya / Belek
  16-20.NİSAN,2014
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Belek
TARİH   16-20.NİSAN.2014
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Psikofarmakoloji Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Susesi Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Burkon Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.psychopharmacology2014.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

PSİKOFARMAKOLOJİ DERNEĞİ'nin (PD) 6. Uluslararası Psikofarmakoloji Kongresi & 2.Uluslararası Çocuk ve Ergen Psikofarmakolojisi Sempozyumu (6. UPK - 2.UÇEPS) 16-20 Nisan 2014 tarihleri arasında Antalya'da yapılacaktır. Bu yılki ana temamız “Nörobilimden kliniğe: Bireye özgü tedavi”dir. Dört günlük kongre süresi içerisinde, psikofarmakoloji, biyolojik psikiyatri, nörobilim, nörogörüntüleme gibi konularda günlük pratikte karşılaşılan sorunlarla ilgili çözüm önerileri paylaşılacak, en yetkin ulusal ve uluslararası konuşmacılar güncel bilgiler sunacaklar, pratik çözüm önerileri yanında, dirençli olgularla ilgili dünyadaki en son yönelimlerini siz saygıdeğer meslektaşlarımıza interaktif bir şekilde aktaracaklardır.

Ayrıca psikoterapiler başta olmak üzere ilaç dışı psikiyatrik tedaviler ve bunların doğru uygulama biçimleri üzerindeki sunum ve tartışmalarla psikiyatride bütüncül yaklaşıma katkıda bulunmayı hedeflemekteyiz. 6.UPK - 2.UÇEPS ’de de her zaman olduğu gibi, Türkiye'den seçkin bilim insanlarımız ve yurtdışından dünyaca ünlü bilim insanları psikofarmakolojideki en son gelişmeleri konferanslar, paneller, ikili/ çoklu tartışmalar ve uydu sempozyumları ile aktaracaklardır. Aynı zamanda alanında isim yapmış bu seçkin bilim insanları tarafından, uzmanla buluşmalar ve sertifikalandırılmış kurslar düzenlenecektir.

6.UPK- 2.UÇEPS’ye gönderilen poster bildirilerinin özetleri SCI-E'de yer alan Klinik Psikofarmakoloji Bülteni'nin özel sayfasında yayınlanacaktır. 6. Uluslararası Psikofarmakoloji Kongresi'nde ayrıca geçmiş kongrelerde yapıldığı üzere, artık geleneksel hale gelen poster bildirilerden jürinin seçeceği ilk üçüne "Poster Bildiri Araştırma Teşvik Ödülleri" verilecektir.

6. UPK - 2.UÇEPS kapsamında jürinin seçeceği iki kişiye, "Psikofarmakoloji Derneği Genç Araştırmacı Bursu" ve "Kariyer Geliştirme - 2 Bursu" adı altında iki burs verilecektir. 6. Uluslararası Psikofarmakoloji Kongresi'nde Klinik Psikofarmakoloji Bülteni'nin 23.ciltinde yayınlanan araştırma yazılarından jürinin belirlediği en iyi yazıların sahiplerine "Klinik Psikofarmakoloji Bülteni Araştırma Teşvik Ödüllleri" verilecektir. Bu konuda ayrıntılı bilgi ÖDÜLLER bölümündedir.

Antalya'da 16-20 Nisan 2014 tarihleri arasında yapılacak 6. UPK - 2 .UÇEPS 'yi ajandanıza şimdiden not almanızı, her zamanki gibidestek ve katılımlarınızı bekliyoruz.

Hepinizi Antalya’nın tarihi ve doğal güzellikleri içinde değerli bilimsel paylaşımlar yapmaya davet ediyoruz.

Saygılarımızla,
Kongre Düzenleme Kurulu

Geri