2. Hemşirelikte Güncel Sorunlar ve Yaklaşımlar Sempozyumu
  
  Çanakkale
  10-12.NİSAN,2014
     
KATEGORİ  
Hemşirelik
YER   Çanakkale
TARİH   10-12.NİSAN.2014
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu

ETKİNLİK MERKEZİ   Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Terzioğlu Yerleşkesi
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://sempozyum2014.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,



İlki Denizli’de düzenlenen Hemşirelikte Güncel Sorunlar ve Yaklaşımlar Sempozyumu’nun ikincisini Çanakkale’de düzenleyecek olmanın heyecan ve onurunu yaşıyoruz.

Bizi özgürlüğe taşıyan savaşların başarı noktası olan tarihi kentimiz Çanakkale, doğal güzellikleriyle de ülkemizin sayılı kentlerinden biridir. Çanakkale savaşlarıyla isminden bahsettiren hemşire Safiye Hüseyin Elbi anısına düzenleyeceğimiz Sempozyum’da Hemşirelik mesleğinin güncel sorun ve yaklaşımları tartışılacaktır. Bu sempozyumun ana teması “Lisans eğitimine yönelik güncel sorunlar ve çözüm önerileri” olarak düşünülmektedir. Sempozyumumuza hemşire yöneticiler, akademisyenler, klinisyen ve alanda çalışan bütün hemşirelerin yanı sıra sorunun çözümüne katkı sağlayacak diğer meslek gruplarının katılımını bekliyoruz. Sempozyumun sonucunda uygulamaya dönüştürülebilecek çözüm önerilerinin ortaya konulmasını ve hayata geçirilmesini ümit ediyoruz.

Sempozyumu baharı en güzel yaşayan kentimiz Çanakkale’nin merkezinde, Üniversitemiz Terzioğlu Yerleşkesi’nde 10-12 Nisan 2014 tarihleri arasında yapmayı planlamaktayız. Hemşirelikte eğitim sorunlarımıza güncel yaklaşımları tartışmak üzere kentimize bekliyoruz.



Sempozyum Başkanları

Doç Dr. Gülbu TANRIVERDİ

Yrd. Doç Dr. Selma ATAY

Geri