22. Ulusal Neonatoloji Kongresi (UNEKO-22)
 
  
  Antalya / Belek
  10-13.NİSAN,2014
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Belek
TARİH   10-13.NİSAN.2014
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türk Neonatoloji Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Titanic Deluxe Belek Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Serenas Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.uneko22.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Sayın Hocalarımız,
Sayın Meslektaşlarımız,

22.UNEKO kongresinde yeniden beraber olmanın heyecanını yaşıyoruz. Kongremiz 10 Nisan Perşembe günü kurslar ile başlayacaktır. Temel mekanik ventilasyon, ileri mekanik ventilasyon ve yenidoğan bakımında güncel uygulamalar başlıklı 3 kurs düzenleyeceğiz. Daha sonraki 3 gün için de, sizlere ilginizi çekeceğinizi umduğumuz bir bilimsel program hazırladık. Geçmiş senelerde tartışma fırsatı bulamadığımız bazı konuları da programa ekledik.

Bu seneki kongremizde, hocalarımızdan gelen isteklere uygun olarak, bir yeniliğe imza atıyor olacağız. 21. UNEKO sırasında gerçekleştirdiğimiz, yayınlanmış makale yarışmasına katılan çalışmalar arasından, program konuları ile ilgili olanlar da bilimsel programa dahil edildiler. Seçilmiş olan bu çalışmalar yazarları tarafından kongremizdeki panellerin içinde dinleyicilere sunulacaktır.

Geçen kongremizde olduğu gibi, bilimsel çalışma sunumlarını üç başlık altında (hayvan çalışmaları, epidemiyolojik çalışmalar ve klinik çalışmalar) ayrı bir salonda gerçekleştireceğiz. Bu bilimsel sunumların, kongremizin en heyecan verici aktivitesi olacağına inanıyoruz.

22.UNEKO’da çok önemli olduğunu düşündüğümüz bir başka ilki gerçekleştirmenin heyecanını da yaşıyor olacağız. Bu sene, yandal uzmanlık öğrencilerimiz-kendilerine ayrılan kontanjan sınırlarında- tüm kongreden ve kurslardan ücretsiz yararlanabileceklerdir. Bu yenilik, derneğimiz ve kongremizin, yeni yetişmekte olan yenidoğancılara verdiği önemin de bir göstergesi olacaktır.

Detaylı bir çalışma ile seçtiğimiz kongre oteli ve organizasyon firmamızın da beklentilerinizi karşılayacağını ümit ediyoruz.

Bu seneki kongremizin, ülkemizdeki yenidoğan sağlığına katkıda bulunması dileğiyle, sizlere sevgi ve saygılarımızı iletiyoruz.

Prof. Dr. Uğur Dilmen

Geri