HİTEK 2014 "3. Ulusal Havacılıkta İleri Teknolojiler Konferansı"
  
  İstanbul
  18-20.HAZİRAN,2014
     
KATEGORİ  
Havacılık
YER   İstanbul
TARİH   18-20.HAZİRAN.2014
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Hava Harp Okulu
ETKİNLİK MERKEZİ   Hava Harp Okulu Dekanlığı
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.hho.edu.tr/hitek/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Hava Harp Okulu Dekanlığı’nın düzenlediği Havacılıkta ileri Teknolojiler Konferansı (HİTEK 2014), 18-20 Haziran 2014 tarihlerinde, Hava Harp Okulu, Yeşilyurt, İstanbul’da gerçekleştirilecektir.

HİTEK 2014, havacılık alanındaki uzman kişilerin bilgi birikimlerini paylaşıma açarak daha geniş bir kitle tarafından faydalanılmasını sağlamak amacıyla, havacılıkla ilgili teknolojilerin ana ve alt dallarındaki konularla ilgili kurumları, akademisyenleri, öğrencileri ve uygulayıcıları bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Konferansa bildirili olarak veya ilgili sektörlerden katılım esastır. Katılım ücretsizdir.

Konferansa katılmak isteyenler, web sitesinde belirtilen tarihe kadar bildiri özetini gönderecektir. Hakem Kurulunda incelenen bildirilerin yazarlarına kabul mesajı gönderilecektir.

Konferansta sunulmak üzere değerlendirilen ve kabul edilen bildiriler dijital ortamda yayınlanacaktır.

Ayrıca, konferansta sunulan bildiriler arasından seçilecek sınırlı sayıda çalışma, Hava Harp Okulu bünyesindeki Havacılık ve Uzay Teknolojileri Enstitüsü (HUTEN) tarafından yayınlanan HUTEN dergisinde, HİTEK Özel Sayısı olarak yayınlanacaktır. HUTEN dergisi; TÜBİTAK – ULAKBİM Mühendislik ve Temel Bilimler Veritabanı (MTBVT), EBSCOHOST ve Springer Global Science Journals veritabanlarında taranmaktadır.
(http://www.hho.edu.tr/hutendergi.html)

Geri