4. Ulusal Alzheimer Kongresi
 
  
  İzmir/ Çeşme
  20-23.MART,2014
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   İzmir/ Çeşme
TARİH   20-23.MART.2014
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türkiye Alzheimer Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Radisson Blu Çeşme Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Topkon Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.alzkongre2014.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Türkiye Alzheimer Derneği 2011 yılında, geçmişinde bir çok kez yaptığı gibi öncülüğü üstlenerek, demans ve alzheimer hastalığını tüm boyutlarıyla ele alan, bu alandaki en son gelişmeleri gözden geçiren, yorumlayan, bunun yanı sıra ulusal sorunları irdeleyen, tartışan ve tamamen demans ve Alzheimer Hastalığına odaklı bir toplantı olarak 1. Ulusal Alzheimer Kongresi’ni gerçekleştirdi. Mart ayında gerçekleştirilen bu ilk toplantı beklentilerimiz konusunda bizi yanıltmayarak son derece başarıyla tamamlandı. Bu bilgi paylaşımı yüksek toplantının ardından yine Mart 2013’de gerçekleşen 3. Ulusal Alzheimer Kongresi de yoğun içeriği ve hasta yakınlarına yönelik programları ve çeşitli kursları ile yine son derece doyurucu ve verimli geçti.

Yola devam ediyoruz. Ülkemizde demans spektrumundaki tüm hastalıkların tartışıldığı “4. Ulusal Alzheimer Kongresi” de 20-23 Mart 2014 tarihleri arasında Radisson Blu Hotel - Çeşme / İzmir’de düzenlenecektir.

Bilimsel program yine Alzheimer Hastalığı odaklı panel ve konferanslardan oluşacak, ana programın yanı sıra “Demans şüphesinde Nöropsikolojik Değerlendirme Kursu ve Hasta Yakınları için Bilgilendirme ve Bakım Kursu” gerçekleştirilecektir. Alandaki tüm güncel bilgilerin inceleneceği, ulusal ve uluslararası uzmanların deneyimlerinin paylaşılacağı, ülkemizdeki sorunların tartışılacağı, çözümler ve önceliklerin saptanacağı toplantımızı, yine sizlerin değerli katılımları ile gerçekleştirmek umudunu taşıyoruz.

Türkiye Alzheimer Derneği olarak başlattığımız bu toplantının devamını birlikte getirmek ve başarısını birlikte paylaşmak dileğiyle…



Prof. Dr. Murat Emre
Kongre Başkanı

Geri